Copos: A fost nevoie de un soc la Rapid

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 12:36
1148 citiri
Copos: A fost nevoie de un soc la Rapid

Patronul echipei Rapid Bucuresti, George Copos, spune ca schimbarea antrenorului era necesara in Grant si crede ca Ioan Andone va reusi sa scoata echipa din criza.

"A fost nevoie de un soc la Rapid. In 1997 l-am pus pe Mircea Lucescu, si atunci Rapidul se chinuia, era pe 7, 8 , pe punctul de a ajunge intre codase. Si chiar daca el avea un trecut de dinamovist am avut sa-l aducem la Rapid. Am luat campionatul dupa 32 de ani, o cupa dupa 25. Au fost primele rezultate importante ale Rapidului.

Apoi a venit si Rednic, tot dinamovist, cu un campionat si o cupa, si pe Razvan Lucescu care ne-a dus cel mai departe in cupe. Nu conteaza ca au fost oameni de la Dinamo, ci profesionisti, care sa-si faca treaba corect si sa aduca performanta. El e unul dintre cei mai titrati antrenori din Romania. Mi-am dorit un astfel de antrenor.

Din pacate Manea e prea bun si va ramane prea bun cu jucatorii pentru a face performanta. Cu multa bunatate nu poti face performanta. Dar el va ramane viceresedinte. Rapidul nu poate avea altfel de obiective decat calificarea in Europa League. Sa va spun un secret, in 2005, cand a fost Bergodi, si Andone era in discutii cu Rapidul. El a fost tot timpul in atentia noastra, chiar daca am mai avut contre, el isi apara echipa, eu pe a mea.", a spus Copos la conferinta de presa.

Patronul din Giulesti spera ca Ioan Andone sa ramana la Rapid cel putin trei sezoane.

Sper sa nu mai schimbam antrenorii si sa ajungem, sa nu mai schimbam antrenorii in urmatorii 3 ani de zile. Andone trebuie sa-i calce pe jucatori pe glezna. Sunt jucatori care castiga si 300.000 de euro si nu prea dau randament. E condamnat sa castige.", a incheiat Copos.

Ioan Andone a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului, dupa ce marti a demisionat de la gruparea bulgara TSKA Sofia.

C.F.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#george copos, #Rapid Bucuresti, #Ioan Andone , #stiri George Copos