Alarma in cazul lui George Copos! Ce decizie urgenta au luat gardienii de la Rahova

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 12:195279 citiri
Alarma in cazul lui George Copos! Ce decizie urgenta au luat gardienii de la Rahova

George Copos are mari probleme in ultima vreme, fiind unul dintre cei opt condamnati in "Dosarul Transferurilor", fiind si cel care, se pare, a primit cel mai greu pedeapsa pe care o are de ispasit.

De cand este incarcerat, Copos a slabit deja 15 kilograme, fiind aproape de nerecunoscut joi, atunci cand s-a prezentat din nou in fata instantei, la un nou proces, denumit "Loteria I".

Fostul patron al Rapidului a fost extrem de afectat si a inceput sa planga in momentul in care si-a vazut familia.

O familie care este extrem de ingrijorata in ce priveste soarta lui Copos. Ziarul Fanatik a aflat cateva detalii uluitoare legate de starea lui Copos in detentia de la penitenciarul Rahova.

Astfel, Copos a cerut insistent medicamente de calmare a nervilor si somnifere puternice, dar ceea ce este cel mai grav, afirma gardienii, este ca l-au vazut pe Copos multe zile la rand extrem de tacut si abatut, chiar absent, cu o privire pierduta, luand decizia de a-i confisca sireturile de la incaltaminte, pentru a preveni o eventuala tentativa de sinucidere din partea fostului patron din Giulesti.

George Copos a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare in "Dosarul Transferurilor". El mai poate primi alti 4 ani aditionali de inchisoare, daca este gasit vinovat si in "Dosarul Loteria I".

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News