Alarma in cazul lui George Copos! Ce decizie urgenta au luat gardienii de la Rahova

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 12:19 5485 citiri

George Copos are mari probleme in ultima vreme, fiind unul dintre cei opt condamnati in "Dosarul Transferurilor", fiind si cel care, se pare, a primit cel mai greu pedeapsa pe care o are de ispasit.

De cand este incarcerat, Copos a slabit deja 15 kilograme, fiind aproape de nerecunoscut joi, atunci cand s-a prezentat din nou in fata instantei, la un nou proces, denumit "Loteria I".

Fostul patron al Rapidului a fost extrem de afectat si a inceput sa planga in momentul in care si-a vazut familia.

O familie care este extrem de ingrijorata in ce priveste soarta lui Copos. Ziarul Fanatik a aflat cateva detalii uluitoare legate de starea lui Copos in detentia de la penitenciarul Rahova.

Astfel, Copos a cerut insistent medicamente de calmare a nervilor si somnifere puternice, dar ceea ce este cel mai grav, afirma gardienii, este ca l-au vazut pe Copos multe zile la rand extrem de tacut si abatut, chiar absent, cu o privire pierduta, luand decizia de a-i confisca sireturile de la incaltaminte, pentru a preveni o eventuala tentativa de sinucidere din partea fostului patron din Giulesti.

George Copos a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare in "Dosarul Transferurilor". El mai poate primi alti 4 ani aditionali de inchisoare, daca este gasit vinovat si in "Dosarul Loteria I".

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News