George Burcea, replică dură pentru Andreea Bălan: ”Consider că mi s-a declarat război”. De unde a plecat scandalul

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 09:47 4417 citiri
George Burcea și Andreea Bălan

După ce Andreea Bălan l-a acuzat pe fostul soț George Burcea că a venit beat pentru a-și lua fetele, actorul a avut o reacție dură, amenințând-o pe artistă că își va căuta dreptatea în instanță.

”Tatăl lor a intrat pe poartă, deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri, și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte, mai ales despre mine”, a fost declarația Andreei Bălan care l-a înfuriat pe George Burcea.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil in anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor”, a reacționat Burcea, într-o declarație pentru playtech.ro.

”Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet pentru a crea puțină vâlvă, apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită, tot pe internet, de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi”, a mai spus George Burcea pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com