Reacția uluitoare a soției lui George Buhnici după declarațiile incredibile ale acestuia despre femei

Marti, 19 Iulie 2022, ora 16:13 18166 citiri
Lorena Buhnici. Foto: Facebook / Lorena Buhnici

Lorena Buhnici a reacționat pe rețelele de socializare după valul de critici primit de soțul său.

George Buhnici a stârnit revoltă după ce a declarat că soția lui arată ca o minoră, fapt pentru care a zis că se consideră "norocos".

În plus vloggerul a criticat femeile cu celulită venite la plajă.

"Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea!

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus Buhnici la Xtra Night Show, de la Antena Stars, ce a stârnit mii de comentarii pe rețele de socializare.

Acum, Lorena Buhnici, soția sa, i-a sărit în apărare fostului reporter de la PRO TV.

"Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă", a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News