„Diagnosticul” fostului deputat Nicolae Bacalbașa pentru George Buhnici: „Are tulburări recent instalate de erecție”

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 12:44 7257 citiri
Fostul deputat Nicolae Bacalbașa este recunoscut și pentru alte afirmații controversate FOTO Hepta

Fostul deputat și medic Nicolae Bacalbașa a comentat afirmațiile controversate ale vloggerului George Buhnici, despre care spune că ar suferi de „tulburări recent instalate de erecți”.

„Eu am fost diagnostician în meseria mea. Şi ce pot să îţi spun despre băiatu ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecţie, asta ca stare. Ca răspuns, asta cred eu. Adică, erecţia nu mai apare şi e uşor tulburat. Reacţia proştilor din jur e de fapt o reacţie a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacţie”, a declarat Bacalbașa într-o intervenţie la România TV.

Fostul deputat și fost președinte CJ Galați a fost implicat în mai multe scandaluri în plenul Parlamentului. De exemplu, într-o ședință de plen, Bacalbașa a folosit de la tribuna Parlamentului termenul nazist "untermensch", folosit de naziști pentru "non-arieni" sau suboameni, cu trimitere la președintele Klaus Iohannis.

Un alt gest controversat al lui Nicolae Bacalbașa a fost atunci când i-a spus Ralucăi Turcan că va face fractură "dacă mai dă cu labele", afirmația sa fiind urmată de gesturi obscene. În semn de protest față de declarația acestuia, parlamentarii USR au părăsit ședinta de plen.

"Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnișoară că faci fractura și pe urmă nu mai poți să... votezi", a spus fostul deputat PSD.

De asemenea, CNCD l-a amendat pe Bacalbașa cu 6.000 de lei pentru discriminare, în urma afirmației: "No!... Să fie clar! Chinezii au luat virusul de la lilieci, noi o să-l luam de la ciorile noastre".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com