Urban: Coloana SPP a lui Mircea Geoana era sa calce o femeie cu un copil, pe trecere

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 13:42
3303 citiri
Urban: Coloana SPP a lui Mircea Geoana era sa calce o femeie cu un copil, pe trecere
Foto: Cotidianul

Senatorul PD-L Iulian Urban ii acuza pe ofiterii SPP din coloana oficiala a presedintelui Senatului, Mircea Geoana, ca au trecut pe culoarea rosie a semaforului la o intersectie din Bucuresti, joi, fara sa aiba antemergator, in timp ce doi pietoni se angajasera in traversare.

"Eram pe Calea Victoriei si ma indreptam spre Senat. La ora 9.00, in Piata Revolutiei, am auzit claxoane specifice celor de la SPP, dar fara antemergator. Am vazut un B-77-TRM, un Mercedes cu care stiu ca circula presedintele Senatului Mircea Geoana. In spate un BMW B-35 sau B-39-RCM. M-am dat la o parte, aproape ca m-am urcat pe trotuar. La trecerea de pietoni de langa Hotel Novotel, era o femeie cu un baietel de vreo 5-7 ani care se angajase in traversare. Baietii smecheri de la SPP au trecut cred la un metru de femeie care s-a oprit in ultimul moment si si-a tras baietelul inapoi", a declarat Urban pentru Ziare.com.

Ulterior, ajuns la Senat, la doar doua minute dupa coloana SPP, Iulian Urban a verificat la Biroul Permanent al Senatului cui apartin masinile si i s-a confirmat ca fac parte din coloana SPP a presedintelui Senatului Mircea Geoana.

Urban s-a indreptat apoi catre angajatii SPP pentru a le cere socoteala fiindca au incalcat regulile de circulatie in trafic dar "am fost luat la misto", a mai spus senatorul.

Iulian Urban va sesiza Politia Capitalei in legatura cu acest incident. "Incercam sa scapam de smecherii din trafic. Sa stea la semafor si coloanele oficiale asa cum si alti sefi de stat pot astepta la semafor. Daca nu, sa facem un Cod special pentru fetele simandicoase. SPP a dat dovada de o golaneala crunta. (...) Erau si ofiteri de politie in zona unde SPP a trecut pe rosu, trebuia sa li se ia carnetele ca sa dea exemplu", a mai declarat Urban pentru Ziare.com.

Geoana: Urban cauta publicitate

In replica, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ca Iulian Urban este in cautare de publicitate, in replica la acuzele democrat-liberalului, care a povestit ca a vazut in trafic cum coloana oficiala a celui de-al doilea om in stat era sa loveasca o femeie cu un copil pe o trecere de pietoni.

"Eu nu conduc masina, deci intrebarile le puneti la SPP. Vreau sa va asigur ca totul a fost absolut in regula, iar domnul senator e in cautare de publicitate. Nu exista niciun fel de incalcare a normelor...", a comentat Geoana, citat de NewsIn.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Iulian Urban SPP Geoana, #coloana SPP Geoana trafic , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Erau si ofiteri de politie in zona unde SPP a trecut pe rosu, trebuia sa li se ia carnetele ca sa dea exemplu
Poza Anuca
Anuca
rank 2
Dar cine este de fapt Mircea Geoana??????????