Turcescu neaga ca a fost la Vintu: Domnul Geoana confirma apelativul de "prostanac"

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 19:06
5092 citiri
Turcescu neaga ca a fost la Vintu: Domnul Geoana confirma apelativul de "prostanac"
Foto: mondonews.ro

Robert Turcescu neaga vehement atat ca ar fi fost de fata la vizita facuta de Mircea Geoana acasa la Sorin Ovidiu Vintu inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, cat si faptul ca i-ar fi furnizat lui Traian Basescu intrebarile de la dezbaterea televizata.

"Din ceea ce am aflat intre timp, mai exista o persoana, domnule Geoana, care a fost prezenta la acea vizita. Este vorba de jurnalistul Robert Turcescu. Ii solicitam acestuia sa spuna adevarul despre acea vizita a dumneavoastra", se arata intr-o scrisoare adresata de PSD fostului lider de partid Mircea Geoana si remisa presei.

Geoana, amenintat de pesedisti cu debarcarea din partid?

Contactat de Ziare.com, Robert Turcescu a declarat razand: "Bineinteles ca pot sa infirm categoric acest lucru. Doamne fereste! In niciun caz".

"Dar pot sa mai adaug un lucru: ca prin declaratiile pe care le-a facut pe blogul personal in povestea respectiva, inclusiv legat de dezbaterea televizata si de vizita la domnul Vintu, domnul Geoana, din pacate, nu numai ca, sa zicem, confirma apelativul cu care l-a 'gratulat' domnul Ion Iliescu la vremea respectiva, 'prostanac', dar il impinge spre o limita, din nefericire mult mai trista pentru dumnealui, e prost de-a binelea!", a mai declarat Robert Turcescu, adaugand "citati-ma, nu e niciun fel de problema".

"Este o prostie, va rog sa precizati foarte clar. Intrebati-l in schimb pe domnul Geoana cu ce jurnalist din Realitatea TV s-a intersectat la intrarea in locuinta domnului Vintu", a adaugat realizatorul de televiziune, dand de inteles ca SOV ar fi fost sunat de respectivul jurnalist si anuntat ca in fata casei sale sunt paparazzi, iar candidatul PSD la presedintie fusese fotografiat intrand in vila lui.

Scandalul din PSD a izbucnit luni, la implinirea unui an de la turul doi al alegerilor prezidentiale pierdute lamentabil de Mircea Geoana. Acesta a inregistrat pe blog doua clipuri in care isi expune opiniile despre evolutia Romaniei in acest al doilea mandat al lui Traian Basescu si dezvaluie in premiera motivul vizitei sale nocturne la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Mircea Geoana dezvaluie in premiera ce a facut acasa la Vintu

Geoana sustine ca a mers acasa la patronul Realitatii TV pentru a afla si el intrebarile ce urmau sa fie puse de Robert Turcescu la confruntarea televizata cu Traian Basescu, si asta pentru ca i se spusese ca intrebarile ajunsesera deja la urechile contracandidatului sau.

In plus, Geoana a sustinut ca Victor Ponta, actualul presedinte al PSD, l-ar fi pus sa minta si sa declare public ca nu a fost la Vintu, ci a stat acasa cu sotia.

In replica, mai multi pesedisti de frunte, printre care Viorel Hrebenciuc, liderul de grup Mircea Dusa, dar si alti parlamentari si lideri judeteni, i-au adresat o scrisoare deschisa lui Mircea Geoana in care il acuza, nici mai mult nici mai putin, decat ca actioneaza impotriva intereselor propriului partid.

"Va intrebam, domnule Geoana, in numele cui actionati? Aveti motive ascunse pentru care vreti sa deturnati atentia de la problemele curente? Exista agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu stim? Aveti intelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu si Dan Voiculescu? De ce doriti distrugerea dinauntru a PSD si doriti cu atata ardoare sa va razbunati pe domnul Victor Ponta?", se arata in scrisoarea PSD catre Mircea Geoana.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Turcescu Geoana Vintu, #scrisoare PSD Geoana, #Geoana vizita Vintu, #Robert Turcescu Geoana Vintu , #PSD