Turcan despre Geoana: Cand ai fost bichonul lui Vintu (...)

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 23:04
2291 citiri

Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, a declarat vineri ca presedintele considera lipsite de onestitate replicile acestuia cu privire la scandalul Vantu, in conditiile in care Geoana a fost "bichonul" lui Vintu.

"Presedintele considera ca declaratia domnului Geoana este una lipsita de onestitate, care confirma lipsa de caracter a acestuia", a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei a amintit ca, in campania electorala, Mircea Geoana ii facea vizite acasa lui Sorin Ovidiu Vintu. "Cand o tara intreaga a vazut ca ai fost bichonul lui Vintu si ca la comanda te-ai bagat cu el in jacuzzi la relaxare, sa vii dupa aceea sa spui ca altii au fost tovarasi cu el, asta-i culmea tupeului, pe romaneste", a declarat Turcan.

Mircea Geoana a declarat, vineri, la Brasov, ca arestarea lui Sorin Ovidiu Vintu reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".

"Prefer sa nu spun mai multe, dar cred ca ce pateste acum Sorin Ovidiu Vantu este doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi", a spus Geoana, la Brasov.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat preventiv, alaturi de soferul sau Alex Stoian si omul de afaceri Octavian Turcan, fiind acuzat de favorizarea infractorului in dosarul fugii din tara a lui Nicolae Popa, fost administrator Gelsor. Acesta a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#Mircea Geoana, #Turcan Geoana bichon, #Turcan arestare Vintu , #Traian Basescu