PNL negociaza cu partidul lui Geoana - vor acord de guvernare

Joi, 26 Martie 2015, ora 16:36
1820 citiri
PNL negociaza cu partidul lui Geoana - vor acord de guvernare

PNL a anuntat, joi, ca prim-vicepresedintii PNL Teodor Atanasiu si Catalin Predoiu au avut o intrevedere cu liderii PSRO, pentru discutii despre formarea unei majoritati parlamentare, stabilindu-se ca, daca se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele partide sa se semneze un Acord de guvernare.

Potrivit unui comunicat de presa al liberalilor, prim-vicepresedintii PNL Teodor Atanasiu si Catalin Predoiu au avut, miercuri, o intrevedere cu liderii PSRO pentru a discuta despre formarea unei majoritati parlamentare si a conveni asupra programului de guvernare.

"In cadrul intrevederii, s-a decis formarea unor echipe de lucru care sa discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodata, s-a convenit ca, in final, daca se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formatiuni in privinta programului de guvernare, PNL si PSRO sa semneze un acord de guvernare. Acesta reprezinta primul pas, dupa raspunsul PSRO la invitatia PNL de a discuta pe tema programului de guvernare", arata PNL.

Liberalii mai mentioneaza ca discuta cu toti parlamentarii independenti care doresc sa se alature programului sau de guvernare.

Senatorul Mircea Geoana a anuntat, la inceputul lunii martie, ca in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la "grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Geoana partid majoritate PNL, #guvern Ponta demitere PNL , #partid
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Nu stiam ca pepenarul are un partid.