Mircea Geoana: Vremea in care eu eram baiatul bun s-a incheiat

Autor: Ana Ilie
Vineri, 17 Februarie 2012, ora 22:51
6938 citiri
Mircea Geoana: Vremea in care eu eram baiatul bun s-a incheiat

Senatorul independent Mircea Geoana nu are de gand sa se alature UNPR si o eventuala colaborare cu PSD "categoric depinde de Victor Ponta". Directia politica pe care si-a stabilit-o este una de opozitie fata de actualul regim si colaboreaza deja cu o miscare civica de profesionisti.

Geoana a marturisit, la Antena3: "Daca voi construi pe aceasta miscare civica de profesionisti si un brat politic, va avea ca scop inlaturarea actualei guvernari si constructia unei societati mai decente, mai omenoase".

Mircea Geoana l-a atacat pe Victor Ponta si vizita acestuia in America, in calitate de "un meserias la sportu asta: Nu poti sa apari la Gadea in prime time si sa nu spui cu cine te-ai intalnit... va spun eu cu cine s-a intalnit, cu adjunctul subsecretarului de stat" pentru Europa.

Fostul lider PSD a marturisit insa ca isi reproseaza multe greseli si crede ca e momentul sa o ia de la zero. "Fiecare om, indiferent de meserie, trece in viata prin niste incercari; intrebarea e daca invata din greseli, daca e gata sa o ia de la inceput, mai smerit, mai cu tonul mai jos, daca intre a fi sef intr-o structura puternica si de a porni de la zero e la fel de frumos ... intrebarea pe care mi-o pun eu este daca esti capabil sa te uiti la tine. Eu am facut greseli, recunosc".

Insa "Romania simte nevoia unei schimbari nu in care sa dispara toti, ci daca se poate face un fel de alianta informala intre cei care au competenta" pe diverse domenii, Sanatate, Economie, etc, a mai spus Geoana.

Mai mult, "un sentiment de raspundere si greseala am si ma incearca... daca as fi castigat presedintia... dupa un an de masuri grele pe care trebuia sa le luam am fi scazut in popularitate, dar nu am fi ajuns la 8%", a spus Geoana.

Senatorul a avertizat insa ca s-au terminat vremurile in care era considerat "baiatul bun", intrucat evenimentele din ultimele luni l-au "durificat". "Vremea in care eu eram baiatul ala bun pe care niste smecheri de cartier il luau la picior, s-a incheiat, pentru ca la un moment dat se naste o forma de durificare, pe care fiecare o capatam".

"Eu cred ca obligatia mea, indiferent de disputele pe care le am cu Ponta sau altii, e ca acest regim sa plece acasa... fara indoiala sunt in Opozitie, fara ezitari, cu mai multe solutii decat ce ofera Opozitia de astazi... Categoric nu ma alatur UNPR".

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Mircea Geoana, #Mircea Geoana proiect politic, #Geoana UNPR, #Geoana Ponta , #senator