Mircea Geoana: Sunt pregatiri pentru suspendarea lui Basescu

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 22:573033 citiri
Mircea Geoana: Sunt pregatiri pentru suspendarea lui Basescu
Foto: Facebook

In opinia senatorului independent Mircea Geoana, presedintele Traian Basescu nu este un personaj politic care sa lase puterea de bunavoie si considera ca a gresit in urma cu un an, cand nu l-a inlocuit pe Emil Boc de la sefia PDL.

"Problema este ce proiect propui pentru era post-Basescu in Romania. Cu sau fara Traian Basescu la Cotroceni, se pare ca sunt pregatiri pentru suspendare. Dar si legile care faceau suspendarea mai usoara nu sunt in vigoare. Cand ma refer la era post-Basescu, ma refer la Traian Basescu prizonier la Cotroceni sau tanar pensionar, fost presedinte.

Traian Basescu nu este un personaj care sa lase puterea de bunavoie. Nu asa gandeste Traian Basescu. A incercat si a gresit, si tactic si strategic, cand nu l-a inlocuit pe Emil Boc in urma cu un an, cand Vasile Blaga ar fi castigat fluierand cu 70%", a declarat fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, duminica seara, la Realitatea TV.

Geoana: O parte dintre cei inaintati in grad de MApN sunt ofiteri acoperiti ai SRI

Intrebat daca are informatii potrivit carora pedelistii l-ar fi vrut la conducere pe Vasile Blaga in urma cu un an, Geoana a subliniat ca niciun partid nu este sinucigas.

"Niciun partid nu este sinucigas. Daca se uitau in sondaje, isi dadeau seama ca este nevoie de o schimbare. Greselile au fost, in principal, de calcul strategic din partea lui Traian Basescu", a adaugat fostul social-democrat.

Cat despre fenomenul plagiatului in Romania, implicit despre cazul premierului Victor Ponta, Mircea Geoana este convins ca fostul sau coleg de partid va veni cu un raspuns.

"Victor Ponta va gasi o formula sa-si apere reputatia. Indiferent ca este vorba despre premierul, politicianul, presedintele de partid, intelectualul Victor Ponta, trebuie sa vina cu un raspuns", a opinat Geoana.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii