Mircea Geoana si-ar putea prezenta in urmatoarele zile noua miscare politica

Duminica, 04 Martie 2012, ora 18:02
4153 citiri
Mircea Geoana si-ar putea prezenta in urmatoarele zile noua miscare politica

Mircea Geoana si-ar putea prezenta in urmatoarele zile noua miscare politica, anuntand ca va fi una formata din profesionisti.

"Acum ca a a venit primavara in Romania cred ca putem ridica steagul", a spus Geoana, invitat la Realitate Tv.

"Suntem in stadiu foarte avansat, suntem in pregatirea lansarii unei miscari de profesionisti, care nu au fost in politica, de probitate fara cusur, ii veti vedea alaturi de mine in cateva zile", a precizat acesta, rezistand insa intrebarilor care ii cereau o data clara pentru lansarea miscarii.

Mircea Geoana a precizat ca electoratul roman nu este multumit de oferta politica si este nevoie de ceva nou.

"Exista doua lucruri: majoritatea populatiei Romaniei nu se regaseste in niciun partid si in interiorul fiecarui conglomerat exista acum foarte multa tensiune si nemultumire. Nu as exclude posibilitatea sa existe variante alternative", a incheiat fostul lider pesedist.

Mircea Geoana a decis sa-si lanseze propria platforma politica dupa ce a fost exclus din PSD si inlaturat de la sefia Senatului Romaniei.

Fostul prezidentiabil social-democrat a reiterat de mai multe ori, ultima data chiar luna trecuta, ca spera sa ajunga candva presedintele Romaniei, batalie pe care a pierdut-o la limita in fata lui Traian Basescu in 2009.

Intr-un interviu acordat Fox Business la inceputul lunii februarie, Geoana spunea ca speranta sa de a ajunge sef de stat este inca vie.

Intrebat daca intentioneaza sa candideze din nou la fotoliu de presedinte sau daca isi doreste sa devina premier, Mircea Geoana a declarat ca e prea devreme sa raspunda la o astfel de intrebare.

"Este prea devreme sa va spun. Cineva care a candidat o data la alegerile prezidentiale nu renunta niciodata la speranta (...) Este important sa demonstrezi ca integritatea si profesionalismul pot fi atinse. Cine va indeplini aceste standarde minime, acela va castiga alegerile prezidentiale", a declarat Mircea Geoana la Fox Business.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mircea Geoana partid, #partid nou Mircea Geoana, #Mircea Geoana lansare partid , #stiri Mircea Geoana