Mircea Geoană, filmat conducând mașina după ce a băut mai multe pahare de vin. Imaginile au stârnit un uriaș scandal VIDEO

Joi, 05 August 2021, ora 10:11 10200 citiri
Mircea Geoana a băut vin, apoi a urcat la volan FOTO captură video

Poliţia Rutieră a demarat verificări după ce în spațiul public au apărut imagini în care secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este surprins la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Imaginile cu Mircea Geoană, secretar adjunct al NATO, urcându-se la volanul mașinii după ce consumase o cantitate semnificativă de alcool, au fost publicate de EVZ. Iar ca urmare a apariției acestora în spațiul public, poliția a transmis că face cercetări.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public precum şi că urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situaţia de fapt”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliţiei Rutiere a Capitalei pentru „Adevărul”.

Imaginile apărute în spaţiul public îl prezintă pe Mircea Geoană urcând la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un restaurant, alături de soţie.

Se pare că mașina pe care o conducea, aparține unui ONG, mai scriu jurnaliștii de la EVZ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News