Lectiile lui Mircea Geoana pentru Crin Antonescu

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 16:26
2624 citiri
Lectiile lui Mircea Geoana pentru Crin Antonescu
Foto: mirceageoana.ro

Senatorul PSD Mircea Geoana sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, mai are timp sa invete care sunt diferentele dintre un politician obisnuit si un om de stat.

Omul de stat, spune Geoana, trebuie sa aiba o alta perspectiva asupra institutiilor de care depinde functionarea tarii. "Proiectele bune pentru tara nu sunt pesediste sau liberale sau pedeliste. Guvernul Romaniei, ca si Presedintia sau Parlamentul, reprezinta mai mult decat suma partidelor sau politicienilor ce le ocupa vremelnic", scrie vineri Mircea Geoana pe contul sau de Facebook.

"Asta face diferenta dintre un simplu politician si un om de stat. Poate nu e prea tarziu ca domnul Antonescu sa invete asta", arata Mircea Geoana, in postarea sa.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a declarat, joi, impotriva numirii lui Mircea Geoana ca Inalt Reprezentant al Guvernului, si a spus ca vina nu o poarta neaparat premierul Victor Ponta, ci ministrii liberali din Guvern.

"Nu am ce sa ii reprosez domnului Ponta. Daca liberalii din Guvern au avut stiinta de chestiunea asta si nu i-au spus domnului Ponta ca il poate numi pe domnul Geoana reprezentant al sau personal unde vrea, dar nu si al Guvernului din care facem parte, atunci e vina lor. Si nu are importanta al cui reprezentant si pe langa cine este domnul Geoana, hai sa fim seriosi", a spus Antonescu, care sustine ca a aflat de numire din presa.

Geoana: Daca Antonescu se comporta asa cu noi, inchipuiti-va cum ar fi la Cotroceni

Mircea Geoana a fost numit de premierul Victor Ponta drept Inalt Reprezentant al Primului-Ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, functie care ii va permite sa isi pastreze casa de protocol de la RAAPPS.

Mircea Geoana va lucra in Cancelaria Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana Crin Antonescu om politic, #Geoana Antonescu diferenta om stat politician, #Geoana Antonescu politician om de stat , #Crin Antonescu