Independentii cer sanctionarea lui Geoana pentru incalcarea regulamentului (Video)

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 14:40
2378 citiri
Independentii cer sanctionarea lui Geoana pentru incalcarea regulamentului (Video)

Grupul independentilor din Senatul Romaniei au cerut ca Mircea Geoana sa fie sanctionat pentru ca a incalcat regulamentul, iar avertismentul sa fie unul public.

Cererea vine la scurt timp dupa ce senatorii de la PD-L au renuntat pentru moment sa incerce sa il revoce pe Mircea Geoana de la sefia Senatului, iar acesta a refuzat ca senatorii independenti sa faca parte din comisiile permanente, anunta Realitatea Tv.

Presedintele Senatului a declarat miercuri ca colegii democrat liberali au procedat corect avand in vedere ca actiunea Camerei a fost blocata si orice intarziere ar putea duce la blocarea activitatii si in Camera Deputatilor si implicit la un alt blocaj politic in Romania.

Acesta a subliniat ca este anormal ca independentii sa aiba pretentia de a fi tratati ca si grupurile formatiunilor care au participat la alegeri.

"Chiar vorbeam cu colegii mai tineri, intr-una din multele pauze de consultari. Ce ar fi sa facem si noi grupul tinerilor senatori si sa cerem locuri in comisii? (...) E o gluma, dar daca am veni si noi si liberalii si ne-am mai face cate un grup... Asta ca sa intelegeti absurdul situatiei", a incheiat presedintele Senatului.

Geoana a refuzat sa supuna votului solicitarea lui Mihailescu

Geoana a mai spus ca cererea independentilor de a face parte din comisii "este o bomboana otravita". Dupa ce independentii au fost refuzati activitatea in Senat a fost din nou blocata, iar ordinea pentru saptamana viitoare nu a fost votata.

O noua disputa la Senat: locurile pentru independenti in comisii

Independentii vor sa il suspende pe Geoana?

Potrivit unor surse citate de InPolitics, se pare ca independentii au un plan mult mai elaborat in ceea ce il priveste pe Mircea Geoana.

Inpolitics scrie miercuri ca independentii au depus la Senat un document prin care solicita suspendarea membrilor Biroului Permanent din functii, pe termen de trei luni. Drept urmare Mircea Geoana si-ar putea pierde "majoritatea" pe care o detine in Biroul Permanent si nu ar putea sa mai respinga prin vot o noua cerere de revocare a sa din functie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#independentii cer sanctiune Geoana, #incalca regulament Senat, #independenti membrii comisii permanente , #stiri Mircea Geoana