Gusa: Ponta a insistat ca Geoana sa minta cu privire la Vintu

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 08:53
2732 citiri
Gusa: Ponta a insistat ca Geoana sa minta cu privire la Vintu

Strategul prezidentiabilului PSD din 2009, Cozmin Gusa, povesteste ca Victor Ponta a insistat ca Mircea Geoana sa minta cu privire la vizita facuta lui S.O. Vintu, spunand ca nu crede in nevinovatia fostului purtator de cuvant al campaniei in alegerea acestei variante care reprezenta o capcana.

"Am avut o surpriza neplacuta cu Victor Ponta care inainte de a veni Mircea Geoana la dezbatere, abia la 18.59, deci in timp ce-l astepta pe Mircea Geoana, in mod repetat Victor a insistat pentru aceasta strategie pe care Mircea a relatat-o, respectiv sa minta. Si spun ca a insistat pentru ca eu am refuzat-o de cateva ori. Surpriza mare a fost ca Victor nu a inteles acest lucru si cand Mircea a ajuns in sfarsit la dezbatere, a revenit cu aceeasi tema pe care eu, din postura mea (de strateg - n.r.) nu-i permisesem s-o propuna candidatului cu un minut inainte de a intra in emisiune, iar dialogul scurt dintre mine si Mircea a fost 'asta-i viata, n-am stiut, nu am putut sa pregatim, oricum o sa spui adevarul daca o sa intervina in discutie asa ceva', si a intervenit", a povestit Gusa, intr-o interventie la B1 Tv.

Mihaela Geoana: Ponta i-a cerut lui Mircea sa minta despre vizita la Vintu

"Deci Mircea relateaza adevarul, Victor nu relateaza adevarul si am avut o surpriza foarte neplacuta din partea lui Victor (...) In mod evident, Basescu avea in mapa pozele de la intalnire si daca Mircea Geoana ar fi mintit la acea emisiune, domnul Basescu le-ar fi scos si le-ar fi aratat intregii Romanii", a tinut sa sublinieze fostul strateg al campaniei. "Acea incercare a lui Victor vreau s-o consider nevinovata - de a-l pune pe Mircea Geoana sa minta pentru ca apoi sa intre intr-o capcana - dar nu pot", a sustinut Gusa.

Strategul prezidentiabilului PSD a explicat ca staff-ul apropiat lui Geoana nu a stiut despre vizita la Vintu in cea mai mare parte a zilei de joi (adica ziua dezbaterii - n.r.), deoarece intre orele 9.00 si 15.00 s-a desfasurat trainingul dinaintea confruntarii finale. "La acel training a fost prezent aproape tot timpul Victor Ponta, pe care-l invitasem sa 'tina' locul lui Basescu", a spus Gusa.

Mircea Geoana dezvaluie in premiera ce a facut acasa la Vintu

El a adaugat ca niciuna dintre variante - nici cea prezentata de Sorin Ovidiu Vintu, nici cea a lui Mircea Geoana - cu privire la acea intalnire inclus "lucruri care nu stau in picioare". "Oricum, nu am beneficiat de acele intrebari pe care Mircea le-ar fi stiut, pentru ca la trainingul de a doua zi ar fi trebuit sa repetam intrebarile, ca la spectacol. N-a fost vorba de asa ceva", a adaugat Gusa.

Fostul strateg al prezidentiabilului PSD a tinut sa precizeze ca, din ceea ce i-a povestit Sorin Ovidiu Vintu, la intalnirea din seara dinaintea dezbaterii nu a participat decat Mircea Geoana.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Cozmin Gusa Mircea Geoana, #Gusa Geoana, #Vintu Geoana , #Victor Ponta