Geoana vrea la prezidentiale, liderii PSD reactioneaza: Partidul nu uita tradarea

Joi, 05 Iunie 2014, ora 09:32
4320 citiri
Geoana vrea la prezidentiale, liderii PSD reactioneaza: Partidul nu uita tradarea
Foto: Arhiva

Senatorul social-democrat Mircea Geoana a fost pus la punct de la varful PSD, dupa ce a anuntat, miercuri, ca se afla pe lista scurta a prezidentiabililor partidului.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, i-a amintit lui Geoana de atacurile la adresa premierului Victor Ponta, mentionand ca acesta nu ar trebui sa se mai gandeasca la Palatul Cotroceni, pentru ca "partidul nu uita tradarea".

"Mircea Geoana nu mai poate, e greu acum sa mai reincalzim. Partidul e montat, vrea sa castige alegerile, nu mai avem timp de analize acum si nu cred ca domnul Geoana mai poate fi...Victor Ponta nu a cautat razbunare, ba chiar i-a oferit o functie destul de importanta in Guvern.

Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si sa partidul nu uita tradarea, are memoria vie. Domnul Geoana a fost exclus, a revenit, a explicat cu a fost pus sa minta, au fost multe, le stiti si dumneavoastra. Si acum sunt anumiti consilieri care ii soptesc ca are sanse", a declarat Ilie Sarbu la Antena 3.

Geoana: Daca voi fi eu candidatul PSD, sigur voi castiga Interviu

Sarbu s-a referit la episodul in care Mircea Geoana a afirmat ca Ponta i-a spus sa minta ca nu a fost acasa la Sorin Ovidiu Vintu, cu o noapte inainte de prezidentialele din 2009.

Nicolicea il numeste mafiot

La randul sau, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, i-a adus aminte lui Geoana ca a incercat sa il excluda din partid, spunand ca atunci senatorul a avut un comportament mafiot.

"Cand a incercat sa ma dea afara din partid, caracterul lui poate fi numit mafiot sau jegos? (..) PSD a pierdut de doua ori functia de presedinte din cauza lui Geoana. Nastase a pierdut functia de presedinte din cauza declaratiilor lui Geoana cand a zis ca nu are nevoie de voturile PRM.

Declaratie care i-a atras porecla de prostanac din partea lui Iliescu. Partidul a pierdut functia de presedinte din cauza acestei declaratii. Va pierde din nou cu candidatura lui Geoana. Daca il mai pune si a treia oara (candidat la presedintie - n. red.), prostanac nu e Geoana", a detaliat Nicolicea la Romania TV.

Geoana: Numele meu, pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale (Video)

Geoana, increzator pentru prezidentiale

Atacurile colegilor social-democrati vin dupa ce Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, el aratand ca viitorul candidat va fi decis cu calm si intelepciune si ca trebuie discutat si cu Victor Ponta despre intentia declarata a acestuia de a ramane premier.

Geoana: Iohannis e "stafia" lui Basescu: Sunt mai pregatit ca niciodata sa conduc Romania

Ulterior, senatorul a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este mai pregatit ca niciodata sa candideze la alegerile prezidentiale din noiembrie, adaugand ca Victor Ponta ar trebui sa isi pastreze functia de premier.

" (...) Ca solutie serioasa din PSD, eu sunt printre cei doi candidati seriosi - Ponta si eu. Sunt mai pregatit decat niciodata sa candidez, sa castig si sa conduc Romania pe un drum mai bun. Daca nu, voi ajuta candidatul PSD sa castige", a spus Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mircea Geoana NIcolicea, #Mircea Geoana Ilie Sarbu, #Mircea Geoana prezidentiale , #PSD