Geoana si-a fentat revocarea ascunzandu-se in birou

Miercuri, 17 Martie 2010, ora 10:30
3449 citiri
Geoana si-a fentat revocarea ascunzandu-se in birou

Mircea Geoana a avut marti o alta zi de cumpana - senatorii PD-L au incercat din nou debarcarea sa din fruntea Camerei superioare a Parlamentului.

Fostul ambasador, ministru, presedinte PSD si candidat la prezidentiale a gasit solutia pentru a nu deveni si fostul sef al Senatului: a stat retras mai bine de o ora in birou pana s-a scurs timpul alocat sedintei de plen, Evenimentul Zilei.

Geoana ameninta PD-L cu Curtea Constitutionala

Astfel, din doua doua ore cat dura sedinta, una a moderat cearta putere-opozitie, iar alta si-a aranjat-o ca pauza, in care s-a retras in birou sa se reculeaga.

Intors odihnit cat sa inchida sedinta, amanandu-si astfel inca o data revocarea, Geoana si-a recuperat energia cat sa se asigure de plecarea pedelistilor si sa treaca prin plen, cu voturile PSD si PNL, ordinea de zi fara acest punct.

Senatorii au respins din nou cererea de revocare a lui Geoana

Noul dictator, Mircea Geoana, face ce vrea!

Reactia democrat-liberalilor a fost, insa, pe masura. Senatorul Iulian Urban l-a acuzat pe Geoana de instaurarea unei dictaturi si i-a transmis ca poate sa vina si singur la prezidiu sa voteze legile.

"Noul dictator, Mircea Geoana, face ce vrea! E frumos! De-acum incolo sa vina la prezidiu si sa voteze singur legile", s-a auzit marti in foaier vocea lui Urban, potrivit Gandul.

Sondaj Ziare.com: Sunteti de acord cu revocarea lui Geoana de la Senat?

Daca in timpul sedintei de plen si in Biroul Permanent a avut o atitudine pacifista, cerand celor care il contestau "o atitudine mai putin patimasa", la finalul zilei, Mircea Geoana i-a avertizat pe revolutionarii pedelisti ca blocarea lucrarilor poate atrage dupa sine si taierea zilelor de salariu.

"Cred ca, intr-un fel, ar trebui sa se taie ziua de salariu pentru cei care vin la Senat sa fumege vorbe. La un moment dat, cei care blocheaza Senatul vor trebui sa dea socoteala in fata celor care i-au trimis in Senat, pentru ca i-au trimis nu sa blocheze, ci sa legifereze. E o chestiune care poate deveni subiect de actualitate daca acest blocaj va continua", a spus Geoana.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Mircea Geoana revocare Senat, #Geoana ascuns birou Senat, #PDL revocare Geoana Senat , #stiri Mircea Geoana