Geoana se muta din vila RA-APPS: Celor care pun presiune le spun ca sunt penibili

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 22:567232 citiri
Geoana se muta din vila RA-APPS: Celor care pun presiune le spun ca sunt penibili

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a anuntat, joi, ca va notifica RA-APPS despre faptul ca este in curs de mutare si ca va renunta la contractul cu regia.

"RA-APPS are 700 de locuinte pe care le inchiriaza la pretul pietei. Eu sunt unul din cei 700 de chiriasi ai RA-APPS care platesc pretul pietei, un pret foarte mare. Nu exista in acest moment un interes al meu pentru a continua sa stau aici. Voi notifica in aceste zile RA-APPS cu privire la faptul ca sunt in curs de mutare si voi renunta la acest contract", a spus Geoana.

Geoana s-a sucit: Nu mai vrea sa plece din PSD

El le-a transmis celor care au pus presiune, inclusiv prin mijloace mediatice, referitor la tema casei in care sta, ca sunt "penibili".

"Celor care inceara de o maniera penibila sa puna presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun ca sunt absolut penibili si sa nu se mai agite - voi fi in alta casa si casa revine RA-APPS. Sper sa gaseasca un chirias care sa plateadaca chiria pietei, asa cum o plateam eu", a spus Geoana.

Geoana, nou atac la Ponta: Este extrem de subrezit politic, inutilizabil

Acesta a aratat ca plateste o chirie lunara de peste 3.000 de euro pentru casa de la RA-APPS.

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, pe 28 noiembrie, ca a renuntat la functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului, aratand ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a acceptat-o "din dorinta de a da un pic de credibilitate" actiunii Guvernului.

Geoana, mesaj pentru "fratia banului": Cel tarziu in martie veti fi toti someri! (Video)

Mircea Geoana a fost numit in 12 februarie 2014, de catre premierul Victor Ponta, drept Inalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, post infiintat in cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifica si neremunerata.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News