Geoana se inspira din Partidul Piratilor - cand lanseaza miscarea si ce va fi

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 22:34
3134 citiri
Geoana se inspira din Partidul Piratilor - cand lanseaza miscarea si ce va fi

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, faptul ca isi pregateste viitoarea miscare politica citind carti despre formatiuni care au avut succes electoral fulgerator si ca aceasta se va baza in primul rand pe profesionistii nealiniati politic.

El a vorbit si despre faptul ca e cautat de mai multi senatori si deputati din toate partidele in afara de UDMR, care il intreaba cand isi face miscarea politica, intrucat doresc sa i se alature.

"Eu sunt o fiinta extraordinar de activa. Citesc mai mult decat inainte - citesc o carte a lui Kissinger despre China, una despre Italia, citesc despre formatiuni aparute ca Partidul Piratilor', citesc despre Slovenia unde un partid infiintat in urma cu doua luni a castigat alegerile si a dat primul ministru", a spus Geoana la B1 TV.

Fostul presedinte al Senatului spune ca primeste foarte multe scrisori, atat de la pensionari, cat si de la profesionisti, lucru care ii da incredere.

"Am lucrat la acest proiect, nu exista inainte de scandalul de la PSD. Daca voiam sa fac altceva, faceam dupa 2010, cand m-au suspendat. Pe masura ce lucrez, sunt tot mai entuziasmat si increzator. De la toate partidele, dar cei mai multi sunt din zona profesionistilor (...) E un potential formidabil de oameni care au competente. Prima turatie, prima miscare, prima inovare o vad din zona nepolitica (...) va fi o miscare a profesionistilor care au cuvinte de ordine cinste, competenta, patriotism", a mai afirmat senatorul independent.

Intrebat cand isi va lansa miscarea, Geoana a spus ca la inceputul anului viitor.

Multi care il urmeaza: Opozitie triunghiulara

"Sunt multi senatori care prefera sa stea relativ linistiti in cele doua tabere, dar care ma vor urma cand voi face partid. Sunt contactat de un numar impresionant de parlamentari", a mai pretins Geoana.

El a adaugat ca va avea suficienti oameni cat sa creeze grupuri parlamentare, iar acestea vor face Opozitie, dar "in triunghi", adica vor vota in functie de proiect, inclusiv pe cele ale Guvernului, daca sunt bune.

"Sunt mult mai multi prieteni si din alte partide. e o descatusare a unora din sfera celor care ezitau sa vorbeasca cu mine (...)oameni dintr-un oras din Transilvania au inceput sa stranga cate un leu cotizatie la un partid care nu a aparut(...)Se deschide, apropo de aceasta majoritate tacuta si dezamagita a romanilor, un bulevard pentru un alt mod de a face lucrurile", s-a aratat de parere Geoana.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Geoana face partid, #Geoana miscare politica, #Geoana Partidul Piratilor , #stiri Mircea Geoana