Geoana se compara cu Guardiola si ar fi dublat bugetul DNA

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 21:05
3927 citiri
Geoana se compara cu Guardiola si ar fi dublat bugetul DNA
Foto: Realitatea Tv

Fostul presedinte PSD Mircea Geoana spune ca el ar fi dublat bugetul DNA, dupa discutiile de joi pe acest subiect, si ca vrea ca social-democratii sa ramana in continuare la guvernare, dar fara Liviu Dragnea.

"Am considerat ca, dupa votul de la prezidentiale, PSD a inteles.

(...) Le-as fi zis: 'Doamna si domnilor de la DNA, va dublez bugetul'. Sunt tribunale care nu pot fi infiintate din lipsa de resurse. Atunci cand spui ca justitia este un serviciu public esential, il bugetezi ca atare.

Daca ar fi sa-mi doresc ceva pentru tara asta, de Craciun, ar fi sa facem curatenia de Craciun, sa incepem un nou ciclu cu un nou presedinte", a spus senatorul, joi seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

DNA acuza Guvernul ca ii taie din bani: Am adus sute de milioane de euro la buget!

Fostul ministru de Externe il ataca si pe Liviu Dragnea, din pricina dosarului penal pe care il are acesta.

"Toata lumea asteapta de la PSD cuvantul magic 'Toleranta zero la coruptie'. Dl Dragnea are dosar penal. Daca spui 'toleranta zero', nu e normal sa spui integritate si toleranta zero pentru toti membrii? Cineva cu dosar penal nu are ce cauta in guvern", mai afirma fostul presedinte al PSD.

Geoana: Ponta e un rau care nu mai are voie sa stea in fruntea Guvernului (Video)

Acesta a subliniat care este conditia ca PSD sa ramana la guvernare pentru mai mult timp.

"PSD poate sa ramana la guvernare pentru o perioada lunga de timp, cu conditia sa nu stea legata de un premier care si-a pierdut credibilitatea. Vreau ca PSD sa ramana la guvernare. E nevoie de un guvern de stanga, de politici de stanga", mai sustine Mircea Geoana.

Geoana: Ponta l-a atacat pe Iohannis cu instrumentele propagandei ceausiste

Acesta sustine ca nu este genul de om care sa contribuie la caderea unui guvern PSD, adaugand ca este "o chestiune de timp pana cand dl Ponta va pierde functia de prim-ministru".

"Nu e pentru mine obsesia vietii sa fiu presedintele PSD sau prim-ministrul Romaniei. PSD, azi, are sansa salvarii reputatiei noastre si revenirea unui guvern plin de energie.

Avem ocazia ca in aceasta perioada sa putem sa revenim cu un proiect de tara care sa se intalneasca si cu proiectul de tara pe care il va propune pe dl Iohannis", spune senatorul.

Nu in ultimul rand, acesta se compara cu unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fotbal.

"Ma uit in acest moment la mine ca la un antrenor, Pep Guardiola. Voi fi antrenorul care va prezenta urmatoarea generatie de lideri ai PSD", mai precizeaza Mircea Geoana.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Mircea Geoana DNA, #Geoana presedinte PSD, #Geoana comparatie Guardiola , #PSD