Geoana s-a intalnit cu ambasadorii statelor UE si NATO

Vineri, 11 Mai 2007, ora 14:14 1156 citiri

Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana le-a cerut ambasadorilor tarilor UE si NATO ca declaratiile care se fac in perioada campaniei pentru referendum sa nu fie escaladate in exterior.

"Am facut si eu un apel la toate familiile politice europene sa nu incercam sa escaladam declaratiile interne in exterior, pentru ca este foarte usor sa ii incurajezi pe cei care iti sunt apropiati in familia politica respectiva, dar tot Romania pierde si este un lucru care nu trebuie facut intr-o campanie", a declarat Mircea Geoana.

Presedintele PSD a afirmat ca intalnirea cu diplomatii s-a impus pentru ca mai este o saptamana din campania pentru referendumul din 19 mai.

"Eu ma astept la o saptamana foarte dura, cu multe lovituri sub centura din partea lui Basescu si a camarilei lui si am dorit sa dam un semnal de calm, sa nu se ia dupa tot ce va aparea in presa saptamana viitoare." Liderul PSD a mai spus ca alegerile anticipate prezidentiale sunt vazute de diplomatii acreditati la Bucuresti "ca o tema a democratiei".

"Toata lumea intreaba care vor fi candidatii. Eu am repetat ca vom avea suficient de multi candidati buni, lideri de partide, personalitati care sa intre in cursa. Nu se termina lumea dupa Basescu si nu se termina Romania fara Basescu", a mai spus Geoana.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News