Geoana: Pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 21:252213 citiri
Geoana: Pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu
Foto: Arhiva

Senatorul PSD Mircea Geoana sustine ca democrat-liberalii au pierdut alegerile deoarece au fost "batuti de Dumnezeu". "Dumnezeu vede si pedepseste pe cei care intind coarda prea mult", a sustinut Geoana.

"Pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu. Au facut tot felul de promisiuni - traiul bun, lupta impotriva coruptiei, adevarul, dreptatea, speranta - tot arsenalul de promisiuni pe care romanii le-au crezut. Si Dumnezeu, si romanii i-au pedepsit pentru astfel de promisiuni. (...)Dumnezeu vede si pedepseste pe cei care intind coarda prea mult", a declarat Mircea Geoana intr-un interviu acordat Adevarul.

Senatorul PSD este convins ca problemele democrat-liberalilor nu s-au terminat inca. "PDL fie dispare, fie ramane un partid de tip balama", a prezis Geoana.

In acest context, Mircea Geoana a tinut sa adauge si ca "imperiul lui Traian Basescu este azi in cenusa". "Este un imperiu care se prabuseste", a aratat senatorul PSD.

Geoana: Datorita mie a ajuns Ponta premier

Fost presedinte al PSD, Geoana le-a transmis colegilor de partid si liberalilor sa evite tensiunile, sa nu intre in competitie pentru suprematie, deoarece anul 2013 ar trebui sa fie "anul bunei-guvernari".

"Daca Romania are un plus, este aceasta majoritate care nu mai creeaza incertitudine", a concluzionat Mircea Geoana.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News