Geoana: Parlamentul e un templu al democratiei, Jandarmeria nu are ce cauta aici (Video)

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 12:01
3562 citiri
Geoana: Parlamentul e un templu al democratiei, Jandarmeria nu are ce cauta aici (Video)

Mircea Geoana, seful Senatului, a declarat miercuri ca Parlamentul este un templu al democratiei si ca vocea poporului este in strada. Geoana s-a declarat nemultumit de faptul ca in Parlament sunt prezenti jandarmi si agenti ai trupelor speciale.

"(...)Au fost vazute in Parlament forte speciale ale Jandarmeriei si ale trupelor speciale, acest lucru a creat o reactie negativa. Biroul reunit a votat ca acestia sa plece imediat. Parlamentul este templul democratiei romanesti si nu avem de ce sa fim protejati de forte speciale, cui impotriva cui?", a spus miercuri presedintele Senatului, inainte de sedinta pentru votul pe motiunea de cenzura.

Geoana a adaugat ca, in urma unei discutii cu secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu (PD-L), acesta ar fi spus ca prezenta jandarmilor in Parlament "a fost accidentala in timpul diminetii".

Ziua motiunii: Vezi protestele din Capitala minut cu minut

Mircea Geoana a acuzat si alte probleme la sedinta din Parlament privind motiunea de cenzura, sustinand ca locurile de la balcoane pentru cetateni au fost ocupate inainte de sedinta, iar cetatenii nu au mai avut acces la acestea.

"A existat o discute cu privire la maniera inamicala in care au fost date locurile in balconul Camerei Deputatilor, au existat voci din partea Opozitiei care a considerat ca este un gest neelegant ca aceste locuri sa se dea preferential", a declarat Mircea Geoana. Acesta a precizat ca "vocea poporului este in strada", in aceasta zi, si ca spera ca parlamentarii sa asculte aceasta voce.

Motiunea de cenzura in Parlament, minut cu minut

Intrebat insa de jurnalisti de ce persoanele care doreau acces in lojele speciale pentru cetateni aveau fructe asupra lor, care au fost confiscate, Geoana a raspuns: "Si asa n-aveau ce sa mai manance, o fructa in plus sau in minus...".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana, #Geoana templu democratie, #Geoana Parlament templu , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza Arthas
Arthas
rank 4
Geoana: Parlamentul e un templu al democratiei, Jandarmeria nu are ce cauta aici
Poza bum
bum
rank 5
exact in "templul democratiei" sunt cei mai bogati ticalosi , intr-o tara cu oameni foarte , foarte , foarte , foarte saraci ; o mana de fier trebuie sa intre in acel "templu" pentru a face ordine si pentru a vedea adevarul