Geoana: N-ar fi fost rau sa demisioneze Basescu de Sfanta Maria. Vrei bluff? Uite bluff!

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 15:213285 citiri
Geoana: N-ar fi fost rau sa demisioneze Basescu de Sfanta Maria. Vrei bluff? Uite bluff!
Foto: TVR Info

Senatorul independent Mircea Geoana a comentat scrisoarea trimisa de presedintele Traian Basescu celor trei lideri ai USL, adaugand ca, in locul lor, ar fi jucat poker politic pentru ca "n-ar fi fost o idee foarte rea sa-l vedem pe domnul Basescu demisionand de Sfanta Maria".

"In locul USL-ului, as fi jucat poker politic. Si as fi platit cu sec. Cred ca n-ar fi fost o idee foarte rea sa-l vedem pe domnul Basescu demisionand de Sfanta Maria. Vrei bluff? Uite bluff!", a declarat fostul presedinte al Senatului in cadrul unei conferinte de presa de luni.

Geoana: A inceput sezonul la tradarile "bune"

Totodata, Mircea Geoana a anuntat ca saptamana viitoare va pleca din nou in Statele Unite, unde va participa la lansarea a trei filiale ale Miscarii Romania Noastra in Washington, New Yok si Boston.

"Saptamana viitoare voi fi in SUA, unde voi promova Miscarea Romania Noastra. Vizita din America are si o componenta politica. Dar vom fi prezenti si in teritoriu. Vom ramane o organziatie neguvernamentala. Miscarea Romania Noastra va aduce solutii. Este mai mult decat un ONG si mai putin decat un partid", a subliniat senatorul independent.

Geoana: Daca USL nu accepta pariul lui Basescu, dovedeste ca nu are curaj

Nu in ultimul rand, Mircea Geoana a adaugat ca, pana la finalul lunii aprilie, Miscarea Romania Noastra va propune o dezbatere pe tema Sanatatii si ca membrii miscarii vor di adevarati "gardieni ai voturilor" la alegerile locale din iunie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News