Geoana face aluzie la remanierea lui Tabara, Ariton, Ialomitianu

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 10:04 1621 citiri

Mircea Geoana a vorbit, in aceasta saptamana, in Senat, facand aluzie la o posibila remaniere a ministrilor Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie) si Gheorghe Ialomitianu (Finante).

Geoana a anuntat, in sedinta Biroului Permanent, ca in octombrie premierul Boc va fi prezent in Senat la "Ora Guvernului" si ca vor veni la informari ministeriale si ministrii Agriculturii, Economiei, Finantelor, spunand ca va fi vorba despre "acestia sau viitorii", relateaza Mediafax.

Conducerea Senatului a aprobat instituirea "Orei Guvernului", care presupune invitarea, lunar, a premierului pentru ca acesta sa sustina in plen rapoarte de activitate. Emil Boc a anuntat de atunci ca va da curs invitatiei Senatului.

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va fi primul care va vorbi in Senat, pe 10 octombrie.

Anuntul lui Mircea Geoana vine dupa ce, in ultimele saptamani, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au vorbit despre o posibila remaniere guvernamentala.

Printre ministri care ar putea fi remaniati se afla cele al lui Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomitianu (Finante), dar si cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News