Geoana, dezvaluiri din culisele PSD: Fara sprijinul meu, nu-l vota nimeni pe Ponta

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 22:30
6538 citiri
Geoana, dezvaluiri din culisele PSD: Fara sprijinul meu, nu-l vota nimeni pe Ponta
Foto: B1 Tv

Senatorul Mircea Geoana sustine ca isi doreste "refondarea din temelii" a PSD si doar daca acest lucru nu este posibil a doua optiune este infiintarea unei noi formatiuni politice.

"Este absolut evident ca PSD are nevoie de o refondare din temelii, de o reprimenire ideologica. PSD are nevoie de un nou inceput", a spus fostul lider social-democrat, marti seara, la B1 Tv, adaugand ca ia in calcul si o a doua varianta, de rezerva, "in cazul in care PSD amana pana la calendele grecesti congresul ce trebuia sa fie in luna martie", respectiv un nou partid.

Geoana, noi detalii despre partidul pe care vrea sa il infiinteze

Mircea Geoana se declara insa increzator ca in luna martie va avea loc un Congres PSD in urma caruia Victor Ponta "pleaca acasa", la fel si Liviu Dragnea.

In plus, fostul presedinte al PSD a spus ca actualul sef al social-democratilor a urcat in ierarhia partidului si cu ajutorul sau: "Victor Ponta n-ar fi ajuns vicepresedinte fara sprijinul explicit al meu, nu-l vota nimeni in partid".

Geoana, curtat de Alina Gorghiu: Un coleg foarte bun

La randul sau, presedintele PNL, Alina Gorghiu, a intervenit telefonic in emisiune si a precizat ca formatiunea liberala este deschisa dialogului "cu toti parlamantarii, cand vorbim despre indepartarea Guvernului Ponta", facand referire la un vot la o eventuala motiune de cenzura.

Alina Gorghiu, despre excluderea lui Chiuariu, negocieri cu Geoana si legea Big Brother: Putem sa recunoastem cand gresim Interviu video

"Suntem deschisi pentru a negocia cu oricine. (...) Nu negociem acele voturi contra functiilor guvernamentale si vom astepta toti parlamentarii care vor dori sa voteze in favoarea motiunii. Vom dori sa vina sa sprijine aceasta motiune pentru binele romanilor", a mai spus presedintele PNL.

De asemenea, Alina Gorghiu a spus despre Mircea Geoana ca este "un coleg foarte bun".

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Mircea Geoana nou partid, #Geoana Victor Ponta, #Gorghiu Geoana motiune cenzura , #PSD