Geoana, despre viata de politician fara partid si "Mihaela, dragostea mea"

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 21:48
5436 citiri
Geoana, despre viata de politician fara partid si "Mihaela, dragostea mea"
Foto: Arhiva

Fostul sef al Senatului, Mircea Geaoan, a vorbit, marti seara, despre cum este viata de politician fara partid, dar a comentat si sintagma "Mihaela, dragostea mea", rostita dupa alegerile prezidentiale.

Acum, de Craciun, spune Geoana, mai putini politicieni i-au transmis "Sarbatori fericite" decat in anii precedenti. In schimb, a subliniat senatorul independent la Realitatea Tv, a castigat mai multi prieteni "din zona civila, in zona civica si in zona presei".

"Sunt multi prieteni care stateau foarte rezervati cand eram in toata valtoarea aia politica. Acum, am castigat mai multi prieteni", a spus Geoana. Mihaela, sotia sa, l-a completat imediat.

"Am reusit cu greu sa ne vedem prietenii din tinerete sau oameni la care tineam foarte mult. Norocul nostru e ca avem prieteni foarte intelegatori si au fost perioade in care am fost foarte ocupati. Acum nu mai suntem asa ocupati", a apeciat si sotia senatorului.

"Intr-un fel, e si momentul adevarului, pentru ca un dus rece nu face rau. Nu face nici bine, dar nici rau: am mai mult timp pentru famiie, pentru prieteni, pentru lectura si pentru a vedea lucrurile mai detasat de toata valtoarea.

Eu sunt atat de mandru ca Mihaela conduce, de zece ani, fundatia Renasterea, e implicata in Crucea Rosie. Asa cum si ea e mandra de ce am realizat pana acum", a continuat Mircea Geoana.

Fostul pesedist a subliniat ca "suntem Mihaela si cu Mircea, in continuare, si acest lucru este mai valoros decat orice".

Despre "Mihaela, dragostea mea"

Geoana a comentat si episodul de pe 6 decembrie 2009, cand, pe scena PSD, la anuntarea exit-pol-urilor, vazandu-se presedinte al Romaniei, s-a descatusat: a saritt de bucurie si a strigat, "Mihaela, dragostea mea".

"Mie-mi displace tabloidizarea unor momente, care evident sunt importante, si transformarea unor gesturi naturale in altceva. Comentariile rautacioase, ca am topait prea mult, m-au dezamagit. A fost mai degraba de apreciat decat de blamat. (...)

Chiar daca lucrurile stateau altfel, tot spre familie ma aplecam. Sa nu fim ipocriti: fie bine, fie rau, te indrepti spre nucleul tare al familiei", a adaugat fostul prezidentiabil.

Pentru Mihaela Geoana, declaratia sotului sau a fost "cea mai frumoasa declaratie de dragoste dupa 25 de ani de casatorie".

"Mi se pare extrem de rautacios si de urat din partea celor care fac glume pe seama acestei expresii. Faptul ca el a multumit celor care ii sunt lui cei mai aproape, cei mai dragi, e un lucru extrem de normal, civilizat, frumos", a subliniat sotia senatorului.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Geoana partid exclus, #Geoana Mihaela dragostea mea , #stiri Mircea Geoana