Geoana, despre sacrificii: Am renuntat la mandrie sa plece Basescu

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 20:325549 citiri
Geoana, despre sacrificii: Am renuntat la mandrie sa plece Basescu
Foto: Antena 3

Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, este convins ca, daca el a fost in stare sa renunte la mandrie ca sa plece presedintele suspendat Traian Basescu, atunci fiecare politician si fiecare roman poate sa faca acelasi lucru.

"Daca eu am considerat ca este mult mai important sa renunt la mandrie ca sa plece Basescu, daca eu cred ca sa plece Basescu e mai important decat neintelegerile dintre mine si PSD, este foare important ca fiecare politician si fiecare roman sa faca la fel", a declarat Mircea Geoana, duminica seara, la Antena 3.

Participarea la vot a nehotaratilor, care sunt in proportie de aproximativ 10%, potrivit senatorului independent, este cruciala la referendumul din 29 iulie pentru ca poate schimba balanta.

Geoana: Sa unificam o natiune care este ranita si sangeranda

Totodata, Geoana a spus ca oficialii "cu functii mai importante" decat cele pe care le detine el in acest moment trebuie sa linisteasca Europa si pe ceilalti observatori internationali atat cu privire la sectorul economic, cat si la cel politic.

"Lumea trebuie sa stie ca avem un plan dupa demiterea lui Traian Basescu. Exista un plan", a dat asigurari Geoana.

De asemenea, Mircea Geoana a estimat ca in colegiul sau, din Dabuleni-Segarcea, prezenta la vot in ziua de 29 iulie va fi de aproximativ 70%.

Nu in ultimul rand, senatorul independent a facut un apel catre romani sa vina si sa voteze la referendumul din 29 iulie.

Inainte de suspendarea lui Traian Basescu, Geoana a apreciat ca politicienii trebuie sa invete din greselile mandatului lui Traian Basescu: "Sa nu facem aceleasi greseli, sa unificam o natiune care este ranita si sangeranda, care si-a pierdut increderea in clasa politica".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News