Geoana, despre discursul lui Ponta din Parlament: Un blat cu PDL

Joi, 09 Februarie 2012, ora 21:36
6411 citiri
Geoana, despre discursul lui Ponta din Parlament: Un blat cu PDL
Foto: Arhiva

In spatele discursului pe care l-a rostit Victor Ponta in plenul Parlamentului, inaintea votului de investire a Cabinetului Mihai Razvan Ungureanu, se afla "un blat" pe care liderul PSD l-a facut cu Puterea, sustine Mircea Geoana.

"Exista doua varinate: o grava greseala de judecata politica si a doua varianta, pe care o impartasesc, aceea a unui blat. A dat senzatia unui meci trantit (...) Daca ar fi fost primul semnal de acest fel, as fi fost mult mai rezervat in acest sens", a declarat Mircea Geoana, joi, la Realitatea Tv.

In acelasi context, fostul lider al Senatului si lider al PSD a tinut sa aprecieze prestatia publica a lui Crin Antonescu de dupa discrusrul lui Victor Ponta.

"Trebuie sa remarc eleganta si precizia, aproape chirurgicala, a lui Crin Antoinescu, care a reactionat bine. A gasit un limbaj suficient de ironic, uneori biciutor de ironic, dar cat sa nu creeze valuri suplimentare in USL", a adaugat Mircea Geoana.

Acesta a mai precizat ca discursul lui Victor POnta nu i-a iritat doar pe liberali, ci si pe social-democrati. Potrivit lui Geoana, multi dintre fostii sai colegi din PSD l-au sunat pentru a-si spune nemultumirea si legat de faptul ca Ponta a uitat ca este in greva parlamentara si s-a dus in plen joi.

"Sa stiti, iritarea nu e doar la liberali, ci si in PSD (...) Cand spui ca esti in greva parlamentara si nu revii in Parlament pana nu vezi plecata acasa Puterea Basescu-Boc si te duci in plen, ca sa faci o oferta de posibila colaborare, sigur ca te afli in fata unor suspiciuni politice", a declarat Geoana.

Nu in ultimul rand, Mircea Geoana a mai precizat ca, dupa parerea sa, Opozitia ar fi avut sanse mai mari sa impiedice investirea Executivului Mihai Razvan Ungureanu, daca participa la vot.

"Eu cred ca prezenta Opozitie in Parlament si un lobby masiv ar fi avut o sansa mai mare sa produca o neinvestitura a guvernului Ungureanu", a conchis Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircea Geoana, #Victor Ponta, #discurs plen Parlament , #Victor Ponta