Geoana: Conflictul Basescu-Ponta, necrestinesc in aceste zile sfinte

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 16:321675 citiri
Geoana: Conflictul Basescu-Ponta, necrestinesc in aceste zile sfinte

Conflictul dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta este "daunator reputatiei externe a Romaniei", spune senatorul PSD, Mircea Geoana. El le cere sa inceteze aceasta "spirala a violentei verbale", pentru ca este "inacceptabila si contraproductiva".

Pentru Mircea Geoana, schimburile de replici dintre Traian Basescu si Victor Ponta sunt "extrem de periculoase si de daunatoare atmosferei generale din tara, reputatiei externe a Romaniei, increderii pe care populatia, cat o mai are, in sistemul politic si in institutiile din statul roman".

Cum coabiteaza Basescu si Ponta: Nu rupem acordul pentru limbajul public (Video)

"Este o spirala a violentei verbale, care trebuie sa inceteze. Si ma alatur mesajului pe care Inalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului, l-a facut ieri, un apel la calm catre oamenii politici. E Saptamana Mare pana la urma, e o saptamana in care macar pentru cateva zile ar trebui sa inceteze razboiul politic.

Cumpatare, echilibru, numai asa se fac lucruri bune. Si daca in aceste zile sfinte nu exista macar o forma de autoretinere, cred ca societatea civila, Biserica, toti oamenii lucizi trebuie sa le spuna celor care sunt intr-o astfel de situatie ca este inacceptabil, este contraproductiv si este necrestineste", a spus Geoana, la RFI Romania.

Ponta: Plangere penala pe numele lui Basescu. Sunt convins ca va ajunge la inchisoare

Basescu: Comisia Nana, un abuz. Firea - santajist de profesie, Ponta - procuror ratat (Video)

Citeste mai multe despre Mircea Geoana: Conflictul Basescu-Ponta, extrem de periculos si chiar necrestinesc in aceste zile sfinte, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News