Geoana: Basescu o sustine, de fapt, pe Udrea la sefia PDL

Joi, 14 Februarie 2013, ora 21:17
3427 citiri
Geoana: Basescu o sustine, de fapt, pe Udrea la sefia PDL
Foto: Digi 24

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, joi seara, ca presedintele Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea pentru functia de presedinte al PDL.

"Seful statului nu are dreptul de a se baga in alegerile partidului, insa el a ales momentul Cluj ca sa intre in aceasta campanie. De fapt, o sustine pe Elena Udrea", a precizat Geoana, la Digi 24.

"Trebuie sa alegem presedinti pe o platforma civica, nu luand in considerare partidele din spate", a adaugat acesta.

Geoana a apreciat ca Basescu "a jucat cu manta" si a reiterat ca o sprijina "in mod evident" pe Elena Udrea.

"Partidul este in risc de marginalizare, partidul astazi este condus prost, risca sa ajunga un PNTCD in varianta moderna. El, indirect, ca sa nu arate ca o sprijina direct pe Elena Udrea, azi a facut campanie pentru Elena Udrea", a sustinut senatorul PSD.

Basescu, in vizita la Cluj, prilej de comentarii despre alegerile PDL

PDL va avea alegeri pentru conducerea partidului la Conventia din 23 martie. Pana acum in cursa pentru functia de presedinte al partidului s-au inscris Vasile Blaga, actualul lider PDL, si Elena Udrea.

Traian Basescu i-a facut, joi, o vizita primarului municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, prilej cu care a mentionat ca democrat-liberalii nu au niciun candidat credibil pentru prezidentialele de anul viitor.

Basescu: PDL se indreapta catre zona marginala a politicii, nu are prezidentiabil

De asemenea, presedintele a spus ca partidul are nevoie nu numai de "forta unui partid mare" ci si de "un politician, doi, trei, care sa fie peste mediocritate".

De asemenea, Traian Basescu le-a reamintit jurnalistilor ca atunci cand el si Emil Boc, dar si Elena Udrea, erau "batuti cu pietre" pentru masurile de austeritate adoptate de guvern, fostul premier a revenit la Cluj si a castigat mandatul de primar la alegerile locale din iunie 2012.

"A fost un lucru bun nu numai pentru el si pentru mine", a declarat presedintele, exprimandu-si opinia ca Emil Boc a fost un presedinte de partid mai bun decat Blaga sau Udrea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Geoana Basescu sustine Udrea sefia PDL, #Geoana Basescu sustine Udrea, #Basescu sustine Udrea, #Basescu sustine Udrea sefia PDL, #Geoana alegeri presedinte PDL , #PSD