Diaconescu, despre Geoana: Soacra incerca sa-l faca taranist

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 17:09
4077 citiri
Diaconescu, despre Geoana: Soacra incerca sa-l faca taranist
foto: agenda.ro

Ion Diaconescu, fostul presedinte al PNTCD, sustine ca Mircea Geoana era simpatizant taranist, in 1996, iar soacra sa incerca din rasputeri sa-l introduca in grupul taranistilor, cu multe interventii si telefoane.

"Pe vremea cand eram la putere, Mircea Geoana era mare simpatizant taranist, imi aduc aminte ca in 1996, in noaptea cand am castigat alegerile, m-a sunat din SUA si mi-a zis, fericit nevoie mare, 'Domnul presedinte, uraa, i-am invins!'. Se referea la pedeseristi... Acuma, ce sa zic, nu atat el se baga in seama cu noi, ca ii era cam frica, fiind si diplomat, cat soacra-sa, doamna Costea", isi aminteste Diaconescu, intr-un interviu acordat InPolitics.

Fostul lider taranist spune ca soacra lui Geoana, Margareta Costea, incerca sa-si introduca ginerele, pe atunci ambasador in Statele Unite, in gratiile liderilor taranisti, profitand de orice prilej.

Urban: Coloana SPP a lui Mircea Geoana era sa calce o femeie cu un copil, pe trecere

"De ea nu prea scapam, venea toata ziua peste noi sa faca lobby pentru Mircea, ne spunea ce baiat bun e el, cum e aproape de noi, cu sufletul, de peste ocean, unde era la post, cat de taranist se simte in sufletul lui...

Cum afla ca ma duc la vreo receptie, sau de astea, facea tot posibilul sa ajunga inaintea mea acolo, doar ca sa mai schimbam cateva vorbe, sa il mai laude nitel pe Mircea. Era o femeie foarte razbatatoare si ambitioasa, s-a zbatut mult pentru el. Cred ca se dadea bine pe langa noi si pentru ca Geoana avea interesul sa ramana ambasador acolo, tot mandatul", explica Ion Diaconescu.

Mihaela Geoana si-a sponsorizat sotul sa ajunga presedinte

Fostul presedinte al PNTCD a precizat ca eforturile soacrei lui Mircea Geoana nu au fost incununate de succes, deoarece actualul presedinte al Senatului nu putea fi acceptat de liderii taranisti.

"Geoana era fiu de general comunist, nu avea datele necesare pentru o cariera la noi. Dupa aia, prin 2000, cind a devenit clar ca noi nu mai cistigam alegerile, au lasat-o mai moale si s-au intors pina la urma catre PSD", a mai spus Diaconescu.

Numele Margaretei Costea, soacra lui Mircea Geoana, a fost implicat recent in scandalul stenogramele din cazul Voicu, potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, ce sustin ca aceasta a apelat la serviciile senatorului PSD acuzat de trafic de influenta.

Atat Mircea Geoana cat si Margareta Costea au negat acuzatiile.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Geoana simpatizat PNTCD, #Geoana taranisti 1996, #soacra Mircea Geoana , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
"Pe vremea cand eram la putere, Mircea Geoana era mare simpatizant taranist, imi aduc aminte ca in 1996, in noaptea cand am castigat alegerile, m-a sunat din SUA si mi-a zis, fericit nevoie mare,
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Ce memorie prodigioasa are dl Diaconescu, la varsta domniei-sale! I-o fi frica de ceva?