Cum l-au fentat Geoana si Nastase pe Iliescu

Miercuri, 18 Martie 2009, ora 10:172380 citiri
Cum l-au fentat Geoana si Nastase pe Iliescu
Foto: Gandul

Mircea Geoana si noul sau consilier politic Cozmin Gusa au iesit luni seara la restaurant cu nimeni altul decat auto-declaratul contracandidat al primului la nominalizarea pentru Cotroceni, Adrian Nastase.

Si nu numai. La Casa Ardeleneasca, un restaurant din Aviatorilor, s-au mai strans alti 30 de pesedisti de rang mai mic, gen Valeriu Zgonea, Gheorghe Ciocan, cativa ministri gen Constantin Nita, de la IMM-uri si mai multi parlamentari, scrie Academia Catavencu.

Din pacate, jurnalistul trimis la panda de "catavenci" in urma unui pont primit la redactie a fost recunoscut de unul dintre participantii la reuniunea social-democrata ceea ce se pare ca l-a facut pe Adrian Nastase sa paraseasca adunarea printre primii.

In schimb, Mircea Geoana nu s-a lasat deloc intimidat nici de chelnerii care defilau in jurul mesei aducand fripturile aburinde, nici de solista care canta cu foc imnul PD-L-ului "Omul bun si pomul copt" chiar langa urechea liderului pesedist.

Acesta le-a tinut colegilor un discurs in toata regula despre cum va cuceri PSD-ul toata tara pentru ca poporul vrea schimbare.

Dupa ce a spus tot ce a avut de spus si a stabilit tot ce era de stabilit, Geoana s-a retras lasandu-i pe colegii sai pe mana lui Gusa, care a plecat printre ultimii.

Rand pe rand, s-au golit si mesele apropiate, mai scrie jurnalistul de la Academia Catavencu, acestea fiind ocupate, se pare, nu de clienti obisnuiti ci de escorte in civil de la SRI sau SPP.

C.B.