Alin Teodorescu: Ponta e mult sub Basescu

Vineri, 28 Mai 2010, ora 23:04
2460 citiri
Alin Teodorescu: Ponta e mult sub Basescu

Alin Teodorescu, fostul strateg de campanie al PSD, crede ca PSD nu va castiga la urmatoarele alegeri fiindca "Ponta e mult sub Basescu. Basescu a scazut, dar Ponta e mult sub Basescu".

Teodorescu a povestit, in premiera, cum oamenii lui Marian Vanghelie i-au dat afara pe el si pe Miron Mitrea din sediul de campanie desi castigasera alegerile.

"In martie 2008 ne-a chemat Geoana inapoi, ne-a dat Vanghelie un sediu prin Cotroceni, ne-am apucat de munca, am chemat toate judetele, 30 de zile de discutie despre candidatii locali. Ne-am facut noi socoteala... Facem 18 presedinti de CJ, democratii fac 12. Geoana ne-a zis: nu faceti nici zece. Noi i-am zis: rogu-te, nu ne ajuta! La mijlocul lunii mai 2008 am vazut ca Vanghelie pierde. L-am avertizat cu bunacredinta. Si ne-a dat afara din sediu. A venit cu Geoana, cu handralaii, cu televiziunile...

Dupa o saptamana am gasit un sediu in alta parte, langa gara. Si am facut 17 presedinti de CJ! Asa ca dupa ce am castigat 17 presedinti de CJ-uri, am facut 31% in vot direct, cu guvernul calare pe capul nostru, fara bani, ne-a dat afara Geoana din nou. Plecati de aici! Campania mea prezidentiala si parlamentara va fi condusa de Viorel Hrebenciuc", povesteste directorul IMAS, intr-un interviu Voxpublica.

Teodorescu mai spune ca in 2008 campania de prim-ministru a lui Geoana a fost condusa de Hrebenciuc, dar in noiembrie si-a dat seama ca nu mai poate fi prim ministru. Dupa inceperea negocierilor dintre partide, alianta PSD-PNL a esuat chiar in seara alegerilor uninominale.

"Eu ii spusesem dinainte (ca nu poate fi premier - n.r.) si m-a injurat. Dar am pielea groasa. Ne-a spus sa incepem negocierile. Miron zice: eu negociez cu Basescu. Si mie imi ramaneau liberalii si UDMR. Am facut intai un cross, o procedura in care cel care trebuia sa negocieze cu B se intalnea intai cu A si la fel celalalt.

Mircea nici nu intelegea ce e asta. Eu m-am vazut cu liderii PD-L. Si am inteles ca nici unul nu era decident de ultima instanta. Miron imi da dreptate: acolo decide numai stapanul. Eu ma apuc cu liberalii, facem programul pentru buna guvernare si facem programul "322"", a mai spus Alin Teodorescu.

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#Alin Teodorescu Mircea Geoana, #esec alianta PSD PNL , #PSD