Gelu Visan: PSD face presiuni asupra justitiei din Romania

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 20:22
5583 citiri
Gelu Visan: PSD face presiuni asupra justitiei din Romania

Democrat liberalii nu se tem de un eventual protest in fata sediilor PD-L din tara, a declarat pentru Ziare.com deputatul Gelu Visan.

"Nu imi este deloc teama. Pot sa picheteze ce vor si sa faca ce vor. Numai ca ceea ce face Victor Ponta este, din pacate, un atac la statul de drept. Pacat ca PSD in acest moment nu numai ca a copiat, dar a luat la virgula preocuparile si comportamentul domnului Adrian Nastase.

Nu ne este deloc teama. Ne este insa teama si suntem preocupati de imixtiunea PSD in actul de justitie si de caracterizarile pe care le da Victor Ponta justitiei si magistratilor. Este foarte grav ce se intampla", a declarat Gelu Visan pentru Ziare.com.

Boc: Alianta Socialista PSD-PNL a regizat un circ mediatic pentru a pune presiune pe justitie (Video)

Democrat liberalul a mai afirmat ca, in acest moment PSD face presiune asupra justitiei. In opinia sa, cererea liderului social democrat Victor Ponta ca cetatenii sa picheteze sediile PD-L din tara in ziua in care se va judeca recursul presedintelui CJ Arges se numeste instigare la violenta.

"Cererea domnului Victor Ponta are doua caracteristici. Una: nu stiu de ce ii e teama ca lider al unui partid de Opozitie, iar a doua, ceea ce fac Adrian Nastase si Victor Ponta se numeste instigare la violenta. PSD in acest moment face presiune asupra justitiei in Romania si fereasca Dumnezeu ca un astfel de partid sa ajunga la Putere. Pentru ca imaginati-va ce se va intampla daca un astfel de partid va ajunge la Putere si presedintele acestui partid judeca el in locul tribunalului.

Noi avem o hotarare a unui tribunal in legatura cu o cauza. In afara de faptul ca citeaza trunchiat din Codul Penal, asta e problema dansului, ceea ce face acum un lider de partid se numeste imixtiune in justitia din Romania. Deci este foarte foarte grav, in opinia mea, ce fac Victor Ponta si PSD", a mai declarat Gelu Visan pentru Ziare.com.

Ponta, despre arestarile Arges: Primarii mi-au zis sa dam foc sediului PD-L

Victor Ponta a cerut cetatenilor ca luni, in ziua in care, cel mai probabil, se va judeca recursul in cazul lui Constantin Nicolescu, sa picheteze sediile PD-L din intreaga tara.

"Ii chemam pe toti oamenii care vor respectarea legii, pesedisti sau nepesedisti, ca in fata sediilor PD-L din intreaga tara sa ceara aplicarea legii, sa ceara libertate pentru Constantin Nicolescu si pentru orice om din aceasta tara, sa ceara PD-L sa nu ne aduca in vremurile in care un partid decide cine este arestat", a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul social-democratilor, Victor Ponta.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#presedinte CJ Arges, #arest Arges PSD PDL, #PSD justitie PDL , #stiri Gelu Visan