Deputat PP-DD, despre cum va da Diaconescu cei "20 de mii de euro pe cap de roman"

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 17:14
5803 citiri
Deputat PP-DD, despre cum va da Diaconescu cei "20 de mii de euro pe cap de roman"

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pentru un colegiu in Dolj, deputatul in functie Gelu Visan (ex-PDL), a explicat cum se va acomoda cu ideile "exotice" ale lui Diaconescu privind cei 20 de mii de euro pentru fiecare roman si de ce a acceptat sa semneze angajamentul cerut de acesta, conform caruia orice parlamentar pepededist care pleaca din partid trebuie sa plateasca 2 milioane de euro.

"Intuind ca nu voi fi pus pe liste de PDL, am vorbit cu domnul Dan Diaconescu, care mi-a spus 'spunem aceleasi lucruri, dar pe tonuri diferite. Ar fi o optiune pentru dumneata sa te apropii de noi, spunand aceleasi lucruri'. Exista si alt motiv, relatia de prietenie cu Antonie Solomon, care va candida si el", si-a explicat candidatura pentru PP-DD Gelu Visan, pentru Ziare.com

"Ieri (marti-n.red) m-am inscris in PP-DD pentru ca PDL m-a dat la o parte. Mi s-a dat un sut in fund, dupa 20 de ani. Sunt sute de emisiuni la care am participat si am aparat masurile Guvernului Boc, desi spuneam ca trebuie si masuri de compensare. In timpul asta, altii stateau ascunsi si numarau banii din afacerile cu statul", a adaugat acesta.

Visan, ex-PDL: Blaga are blat cu Ilie Sarbu - a fost la Cornu inainte de caderea lui MRU

Intrebat cum va putea sustine o idee precum cea lansata de Dan Diaconescu, cel care a spus ca, daca PP-DD castiga alegerile, fiecare roman primeste 20.000 de euro, Visan a raspuns ca acum nu mai e vorba sa fie dati direct, ci e cofinantare pentru proiecte cu bani europeni.

"Si domnia sa (Dan Diaconescu - n.red) si-a mai nuantat declaratiile, acum e vorba de sprijinirea tinerilor cu fonduri UE de 20 de mii de euro, poate 15 mii, pentru dezvoltarea de IMM-uri (...) Cand presedintele Curtii de Conturi spune ca 40% din achizitiile de stat se fac ilegal in tara asta, cand ministrul de Finante spune in privat ca 100 de miliarde de euro sunt economie subterana in tara asta, inseamna ca exista si resurse pentru investitii", a spus Visan.

"Dan Diaconescu e un idealist", i-a aparat Visan ideile patronului OTV.

Pleci? Dai 2 milioane!

Gelu Visan a spus si ca a semnat angajamentul prin care se obliga sa dea PP-DD 2 milioane de euro daca ajunge parlamentar si pleaca din partid.

"Cand intri intr-un partid, esti de acord cu solutiile respective. E o metoda de a-si fideliza viitorii parlamentari, l-am semnat fara probleme, nu era cazul, eu sunt fidel partidului in care ma aflu", a conchis Visan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#PPDD angajament 2 milioane, #PPDD 20 de mii euro romani, #Gelu Visan PPDD Diaconescu , #stiri Gelu Visan
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Gelu Visan spune: "eu sunt fidel partidului in care ma aflu" - Aha,
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5