Ce tipuri de geacă bărbați te vor face să ieși în evidență în 2024

Advertorial
Marti, 27 Februarie 2024, ora 19:39
3524 citiri
Ce tipuri de geacă bărbați te vor face să ieși în evidență în 2024
FOTO: unsplash.com

Tendințele în modă evoluează chiar și atunci când vine vorba despre stilul bărbaților. Chiar dacă nu tot ceea ce se prezintă pe podium în marile orașe ale modei poate fi adus și în hainele purtate zi de zi, există totuși o influență a tendințelor chiar și atunci când vine vorba despre piese de bază, precum o geacă bărbați. Dacă vei analize opțiunile lansate de diferite branduri, vei observa un amestec al stilurilor: cusături ușor futuriste, culori îndrăznețe și, în același timp, modele clasice cu care nu vei da greș niciodată. Indiferent de stilul pe care îl adopți în fiecare zi, ți-am pregătit diferite opțiuni care te vor ajuta să ieși în evidență în 2024.

Țesături futuriste pentru modele de geacă bărbați

În 2024, jachetele pentru bărbați adoptă țesături inovatoare care nu numai că oferă funcționalitate, dar redau și un aspect futurist. Vei găsi diferite modele de geacă bărbați din materiale tehnice, cum ar fi textilele cu infuzie de grafen, care oferă durabilitate și reglare termică. Aceste țesături de înaltă tehnologie nu numai că îmbunătățesc performanța, dar oferă și o estetică elegantă și modernă ținutei, lucru apreciat în acest an.

Siluetele supradimensionate

Tendința siluetelor supradimensionate continuă și în 2024, oferind un look care iese în evidență. Dacă vrei ca apariția să fie una memorabilă, alege un echilibru în ținută: o geacă bărbați supradimensionată (parka sau jachetă bomber) va arăta bine alături de o pereche de pantaloni drepți sau slim-fit (nu skinny sau foarte largi). În plus, dacă vrei o jachetă din fâș (umplută cu vată, puf sau materiale speciale precum o geacă The North Face), este și mai important ca proporția să fie una potrivită pentru corpul tău.

Caracteristici tech introduse în haine

Dacă mai sus aminteam de țesături, este bine să știi că gecile pentru bărbați (sau damă) sunt însoțite în ziua de azi și de diferite elemente tehnologice. De la sisteme de încălzire încorporate până la buzunare integrate pentru smartphone, jachetele cu caracteristici tehnologice devin din ce în ce mai populare în rândul celor care vor ca hainele lor să îndeplinească mai multe scopuri.

Culori vibrante

Chiar dacă în sezonul rece alegem, de regulă, culorile închise, este bine ca anul acesta să faci o schimbare. Poți ieși mai ușor în evidență cu o geacă bărbați în culori vibrate precum albastru sau roșu aprins ori portocaliu. Adăugarea lor în colecția ta de jachete te va ajuta să te bucuri mai mult de fiecare ținută. Încearcă să experimentezi cu jocuri de culori complementare sau optează pentru look-uri monocromatice.

Modele care se adaptează oricărui stil

Tipurile de geacă bărbați care au un design versatil sunt cele mai apreciate. Ele oferă, în general, o abordare nouă a siluetelor tradiționale de jachete, combinând elemente din mai multe stiluri. De exemplu, un palton pentru bărbați care are guler cu material ce amintește de un bomber jacket este o punte plăcută vizual între un stil elegant și unul casual. Aceste modele combinate nu numai că se adaptează mai ușor stilului tău, dar adaugă și o notă neașteptată garderobei tale, asigurându-te că te vei distinge cu ușurință.

Opțiuni sustenabile pentru geacă bărbați

În 2024, sustenabilitatea în modă rămâne un subiect important, iar asta se vede și în ceea ce privește materialele folosite și procesele de fabricație. Dacă și pentru tine este un subiect de interes, caută jachete confecționate din țesături reciclate sau materiale sustenabile, cum ar fi bumbacul organic sau cânepa. În felul acesta, nu renunți la confort, însă ai și mai multă grijă față de mediul înconjurător.

Revenirea stilului retro

În timp ce 2024 este despre tehnologie, există, de asemenea, un trend care readuce în atenție stilul retro De la jachetele varsity care amintesc de anii '80 la jachetele bomber cu un aer din anii '90, încorporarea elementelor retro în garderoba ta adaugă un aspect atemporal. Poartă o jachetă de inspirație vintage cu piese contemporane pentru o ținută cool.

În 2024, gecile pentru bărbați oferă o multitudine de opțiuni pentru cei care doresc să facă o schimbare. Fie că ești atras de țesături futuriste, culori îndrăznețe sau modele inovatoare, există o variantă pentru fiecare direcție de stil. Adoptând aceste tendințe și integrându-le în garderoba ta, te poți asigura că vei avea ținute cool în orice moment.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#geaca, #geaca barbati, #tipuri geaca barbati , #stiri life style