Scandal de proportii la Gaz Metan! Eric a plecat: Sunt nesimtiti!

Marti, 03 August 2021, ora 00:034957 citiri
Scandal de proportii la Gaz Metan! Eric a plecat: Sunt nesimtiti!

Scandal la Gaz Metan Medias la nici 24 de ore de la rezultatul surprinzator obtinut in Germania, cu Mainz, scor 1-1.

Brazilianul Eric de Oliveira nu vrea sa mai auda de clubul condus de Ioan Horoba, cu care sustine ca nu mai are contract.

Fotbalistul s-a suparat foc dupa ce Horoba l-a facut "asistent maternal" si a hotarat sa plece definitiv de la Medias.

"In loc sa ajute echipa el s-a transformat in asistent maternal", a tunat directorul general, sugerand faptul ca fotbalistul si-a luat singur liber de la meciul cu FC Brasov.

"Sa nu se mai lege de familia mea si sa spuna adevarul. Sunt nesimtiti daca spun asa ceva. De ce nu spune ca mi s-a terminat contractul in 21 iulie? Nu exista un alt contract. Merg in Brazilia si nu ma mai intorc. Astept cartea verde si daca nu o trimit impresarul meu se va adresa la FIFA. Eu am vrut sa nu mai plec pentru familia mea, dar n-am ajuns la un acord.", a rabufnit Eric, conform Prosport.

Brazilianul va decola vineri spre tara natala, unde este asteptat la CA Metropolitano, formatie de la care s-a transferat la Gaz Metan Medias.

Mainz - Gaz Metan 1-1. Mediesenii, aproape de o mare surpriza

Altfel, Gaz Metan Medias a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea jucata joi seara in Germania, cu Mainz, in prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Eric nu a fost prezent in Germania.