Oficialii Mediasului spumega: A fost furt pe fata cu Dinamo

Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 16:11
1573 citiri
Oficialii Mediasului spumega: A fost furt pe fata cu Dinamo

Oficialii lui Gaz Metan Medias au reactionat dur fata de arbitrajul din meciul cu Dinamo, de vineri, care este caracterizat drept "furt pe fata".

Directorul general al mediesenilor, Ioan Horoba, a anuntat ca va solicita excluderea din arbitraj a "centralului" Marian Balaci.

"A fost furt pe fata, un arbiraj scandalos, partinitor si rusinos. Lucram deja la dosarul pe care il vom depune luni si prin care vom cere ca Marian Balaci sa fie scos din arbitraj. A fost o bataie de joc la adresa echipei noastre, strig in gura mare ca am fost furati.

Cer public presedintelui FRF sa ia masuri contra acestui sistem de arbitraj. Trebuie taiat in carne vie, dar parca vad ca Balaci va fi trimis cateva etape in Liga a II-a, apoi va fi rezerva si in cele din urma va oficia din nou in primul esalon. De asemenea, cer ca de acum inainte sa putem vedea ce scrie observatorul de arbitraj in raport. De ce nu este public raportul de arbitraj, ce vor sa ascunda?", a tunat Ioan Horoba.

Oficialul ardelenilor a precizat apoi care au fost erorile de arbitraj.

"In prima repriza se poate spune ca au fost greseli normale. Dar la pauza s-a intamplat ceva. In actul secund la 2-1 ei trebuiau sa ramana cu un jucator in minus, dar Scarlatache a fost iertat de eliminare. Mai apoi, Litu a fost eliminat mult prea usor. De parca nu era destul, a inventat un penalty prin care Dinamo a egalat. Si ca tacamul sa fie complet, noi am avut aproape de final o lovitura de pedeapsa clara ca lumina zilei, dar Balaci nu a dat nimic. Pe langa toate astea, in actul secund timp de sapte minute consecutive Balaci nu a dat absolut nimic in favoarea noastra, nici macar un out. Eric a venit la un moment dat in actul secund pe banca cu un dinte scos, dar Balaci nu a vazut niciun fault", a precizat Horoba.

Dinamo a castigat meciul cu Gaz Metan Medias, din etapa a 13-a a Ligii 1, cu scorul de 3-2, impresia generala fiind ca bucurestenii au fost impinsi spre victorie de arbitrul de centru.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#oficiali Gaz Metan spumega, #furt Dinamo Gaz Metan, #Dinamo victorie Gaz Metan , #Liga I
Comentarii
V
valencia
rank 1
nu domnilor,nici vorba de ceva anormal la arbitrajul respectiv!totul a fost normal,mai ales in repriza a II-a!