Legendele lui Manchester United cer ca Ronaldo să fie dat afară de la echipă

Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 22:28 2607 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Fostul internaţional englez Gary Neville, care a jucat şi alături de Cristiano Ronaldo, consideră că acordul atacantului portughez ar trebui să fie reziliat de Manchester United.

El a reacţionat astfel la interviul acordat de Ronaldo, care a criticat familia Glazer, proprietarii clubului, precum şi pe foştii săi colegi de echipă Gary Neville şi Wayne Rooney, care „nu îi sunt prieteni”.

„Sunt de acord cu unele dintre lucrurile pe care le-a spus Ronaldo şi mulţi suporteri ai lui Manchester United sunt de acord cu multe dintre lucrurile pe care le-a spus Ronaldo. Dar realitatea este că dacă eşti angajat al unei companii şi spui astfel de lucruri, contractul tău trebuie să se încheie şi Manchester United trebuie să facă acest lucru în următoarele zile. Mă întreb ce face Manchester United pentru că realitatea este că ştiu că trebuie să rezilieze contractul lui Cristiano, altfel vor crea un precedent care să permită oricărui jucător să-i critice pe viitor”, a spus Neville, despre fostul său coechipier între 2003 şi 2009.

"Nu ar fi făcut acest interviu dacă ar fi vrut să rămână. El ştia că va face valuri şi va marca sfârşitul carierei lui la Manchester United", a asigurat fostul internaţional al Angliei.

Starul portughez a încercat deja să plece în această vară. Puţin folosit de atunci de antrenorul său (16 meciuri, 3 goluri), Ronaldo, care mai are de onorat puţin peste şase luni de contract, pare mai mult ca niciodată să se îndrepte spre plecare după declaraţiile sale recente.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News