„Garcea” s-a înscris în AUR: „Oamenii de valoare vin către noi”

Joi, 15 Decembrie 2022, ora 22:18
8032 citiri
„Garcea” s-a înscris în AUR: „Oamenii de valoare vin către noi”
Garcea a lăudat conducerea AUR FOTO Facebook / Mugur Mihăiescu

Fostul actor Mugur Mihăiescu, renumit pentru interpretarea lui „Garcea” și alte roluri din „Vacanța Mare”, s-a înscris în partidul AUR.

Anunțul a fost făcut chiar de către liderul AUR George Simion într-o emisiune de la România TV, iar „Garcea” a confirmat mai apoi pe Facebook.

În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (...) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vin-o să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, îi răspunde Mugur Mihăiescu unu fan dezamăgit de asocierea cu AUR.

În ultimele zile, „Garcea” a publicat pe pagina personală de Facebook diferite atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și critici la adresa Austriei după ce a votat împotriva României privind aderarea la Schengen.

Interdicție pentru clienții cu carduri BCR / Raifaissen

Totodată, fostul actor a susținut într-o emisiune TV că le-a spus angajaților de la restaurantul pe care îl deține să le spună clienților cu card de la BCR să-și scoată bani cash.

„Fiecare picătură contează. Picătură cu picătură se umple oala. Eu am conturi doar la bănci românești, întotdeauna am lucrat bine cu ele. Dacă clienții mei au carduri la bănci austriece, merg și scot cash de la bancomat. Nu am știut că și BCR este așa, dar se rezolvă într-o ora. Le spun angajaților să le spună clienților care au card BCR să meargă să scoată de la bancomat. Am fost în Viena, mi-a plăcut, nu-mi mai place. Putem să avem relații cu Austria, s-a dovedit, dar să își schimbe ei politicul, cum și noi trebuie să ștergem pe jos cu clasa politică de 33 de ani din România. Vreți să avem o Europă așa cum o clamăm, și doar o clamăm, unită? Poporul asta este format din homo sapiens, suntem bipezi. Noi de 33 de ani am vândut tot: justiție, industrie, termocentrale”, a spus Mugur Mihăescu la RTV.

Scandal în Parlament. Ședința pentru candidații la Consiliul Concurenței, suspendată din lipsă de cvorum
Scandal în Parlament. Ședința pentru candidații la Consiliul Concurenței, suspendată din lipsă de cvorum
Şedinţa plenului reunit al Parlamentului a fost suspendată luni, 22 aprilie, înainte de votul asupra candidaţilor propuşi pentru Consiliul Concurenţei, din lipsa cvorumului, după ce...
Marcel Boloș, așteptat în plenul Camerei Deputaților la solicitarea AUR. Pentru ce trebuie Ministrul Finanțelor să dea socoteală
Marcel Boloș, așteptat în plenul Camerei Deputaților la solicitarea AUR. Pentru ce trebuie Ministrul Finanțelor să dea socoteală
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş este aşteptat luni, 22 aprilie, la ”Ora Guvernului”, la plenul Camerei, după ce parlamentarii AUR au solicitat acest lucru. Ministrul va fi chestionat în...
#garcea, #aur, #George Simion, #conducere aur, #Mugur Mihaiescu , #AUR