Cum încearcă Televiziunea Publică să-și revigoreze publicul. O emisiune celebră revine la TVR 1

Marti, 21 Martie 2023, ora 13:19
4929 citiri
Cum încearcă Televiziunea Publică să-și revigoreze publicul. O emisiune celebră revine la TVR 1
Mirela Zeta și Dragos Huluba prezintă Gala umorului FOTO facebook

Marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice, dar şi scenete în premieră cu actori celebri.

Emisiunea „Gala umorului” revine, după aproape 7 ani, la TVR 1, postul unde a debutat în martie 2014, vineri seară, de la ora 21.00.

Gazdele noului sezon vor fi actorul Dragoş Huluba şi noua sa parteneră de prezentare, actriţa Mirela Zeţa.

După aproape 10 ani de difuzări neîntrerupte în grilele de programe ale Televiziunii Române, ajunşi deja la sezonul 19, realizatorii „Galei umorului” le propun telespectatorilor şi pentru această primăvară 11 episoade pline de umor.

Pe lângă momentele antologice realizate în studiourile Televiziunii Române cu mulţi ani în urmă, de maeştrii Generaţiei de Aur ai comediei româneşti, publicul se va delecta şi cu 11 scenete în premieră, din a căror distribuţie fac parte actorii Dorel Vișan, Mirela Zeța, Dragoș Huluba, Tania Popa, Marius Rizea, Adrian Ciobanu şi Silviu Debu.

De-a lungul celor optsprezece sezoane difuzate până acum, Dragoş Huluba le-a avut partenere de prezentare pe actriţele Diana Cavallioti şi Corina Dănilă, dar şi pe frumoasa prezentatoare a Ştirilor sportive de la TVR, Eda Marcus. Începând cu această primăvară, lui Dragoş Huluba i se alătură Mirela Zeța, ambii făcând parte din colectivul actorilor Teatrului de Comedie din Bucureşti.

„Stan şi Bran la Oficiul Forţelor de Muncă”, în primul episod „Gala umorului”

În prima ediţie a „Galei umorului”, vineri, 24 martie, ora 21.00, la TVR 1 vom putea vedea câteva scheciuri din Arhiva de Aur care nu au mai fost difuzate de cel puţin 30 de ani.

„Astfel, ne vom bucura de un monolog comic realizat de Grigore Pop, al cărui protagonist este Dem Rădulescu. Apoi, un scheci din anul 1993, cu Puiu Călinescu şi Mihai Stoenescu, un alt moment foarte bun cu Rodica Popescu Bitănescu şi Rodica Sanda Țuțuianu, după un text de Tudor Mușatescu, precum şi varianta originală a celebrului Cine e Didina?, jucat iniţial undeva la începutul anilor ’80, de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

Nu în ultimul rând, o vom revedea pe Tamara Buciuceanu Botez interpretând în stilul său inconfundabil un monolog despre gospodine. Tot în prima ediţie, vom difuza şi două dintre premierele realizate special pentru „Gala umorului”: „Stan şi Bran la Oficiul Forţelor de Muncă” (cu Dragoș Huluba în rolul lui Stan şi Marius Rizea, în rolul lui Bran) şi „Istoria repovestită” (cu Mirela Zeța şi Marius Rizea)”, dezvăluie Cosmin Dumitru, producătorul emisiunii „Gala umorului”, de la TVR 1.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Starul brazilian Romario, în vârstă de 58 de ani, care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16...
#Gala umorului, #TVR, #emisiune, #revenire, #tv, #Mirela Zeta, #dragos huluba , #stiri media