Gafa incredibilă a unui consilier PNL: ”Vrem să o ... pe mă-ta". Clotilde Armand îl acuză că a înjurat-o, liberalul se scuză și spune că vorbea de altcineva VIDEO

Miercuri, 07 Februarie 2024, ora 16:46
4241 citiri
Gafa incredibilă a unui consilier PNL: ”Vrem să o ... pe mă-ta". Clotilde Armand îl acuză că a înjurat-o, liberalul se scuză și spune că vorbea de altcineva VIDEO
Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îl acuză pe unul dintre colegii ei, consilierul local Dinu Gheorghe (PNL), că a înjurat-o în timpul ședinței de Consiliu Local, zicându-i ”Vrem să o f..... pe mă-ta!”, și îi cere acestuia să demisioneze. Dinu Gheorghe vorbea cu alți consilieri când a spus asta, dar, din neatenție, microfonul său era pornit și totul s-a auzit pe un video postat pe Facebook de primar. Dinu Gheorghe spune că nu era vorba despre Clotilde Armand, iar șeful Partidului Național Liberal din Sectorul 1 i-a cerut să-și ceară scuze.

„Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ''Vrem să o f&*$, pe mă-ta!'' - asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală. Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva. De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Șeful Partidului Național Liberal din Sectorul 1, George Cristian Tuță, a spus într-o postare pe Facebook că i-a cerut consilierului să-și ceară scuze.

„La începutul unei ședințe extrem de importante pe bugetul Sectorului 1, liderul consilierilor locali ai PNL, Dinu Gheorghe, a purtat o discuție privată cu doi dintre colegii săi, discuție care a fost preluată de microfoanele sălii. Precizez că am vorbit cu el și i-am transmis că acest tip de limbaj în administrația publică este de netolerat și că îl rog să își ceară scuze public față de toți cetățenii Sectorului 1 care merită un alt tip de comportament în spațiul public. Reafirm și cu această ocazie că unul dintre lucrurile pe care nu le tolerez la filiala pe care o conduc din luna decembrie este să perpetuăm scandalul în administrația publică și să acționăm în orice manieră care nu pune interesul cetățeanului pe primul loc”, a scris Tuță pe Facebook.

Contactat de HotNews.ro, Dinu Gheorghe și-a cerut scuze și a declarat că discuția nu se referea la Clotilde Armand.

„Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit. Nu mă caracterizează și nu ar fi trebuit să recurg la un asemenea limbaj. În nicio discuție publică sau privată nu încurajez o astfel de escaladare a limbajului din partea nimănui. Astăzi am învățat o lecție.

Discuția între mine și colegul meu, consilier local, nu se referă la Clotilde Armand. Ca în alte contexte anterioare, această caută orice motiv pentru a se victimiza și a justifica dezastrul administrativ din Sectorul 1.

Așa cum am susținut în toți cei 4 ani de mandat Armand, îmi doresc să discutăm despre proiecte pentru cetățeni, despre stadiul proiectelor asumate acum 4 ani, despre soluții pentru Sectorul 1. Primarul Sectorului 1 știe să creeze scandal din orice și încearcă să ascundă adevăratele probleme ale administrației cu astfel de subiecte”, a explicat Dinu Gheorghe.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Declarația jignitoare a lui Marcel Ciolacu la adresa moldovenilor nu este o gafă. Obsesia premierului privind ”poziția Buzăului” VIDEO
Declarația jignitoare a lui Marcel Ciolacu la adresa moldovenilor nu este o gafă. Obsesia premierului privind ”poziția Buzăului” VIDEO
Deși declarația scandaloasă la adresa moldovenilor făcută săptămâna trecută la Timișoara de Marcel Ciolacu a stârnit indignare în opinia publică, acesta nu este la prima...
#gafa, #sedinta consiliu local sector 1, #Clotilde Armand, #injuraturi , #stiri Clotilde Armand