Gabriela Ruse, în semifinale la Australian Open. Declarații geniale ale româncei: ”Nu pot să joc cu mama mea”. Ce spune despre adversare

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 17:07 6851 citiri
Gabriela Ruse și Marta Kostyuk

Gabriela Ruse a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele de dublu de la Australian Open alături de Marta Kostiuk, că ea şi colega sa sunt “nebune” şi de aceea funcţionează atât de bine colaborarea lor.

"A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale. Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Marta. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni.

Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, şi în Paris am jucat foarte bine şi am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici şi o să vedem ce se întâmplă", a afirmat Ruse.

Marta Kostiuk a declarat, la rândul său, că fiind jucătoare de simplu se numără printre cele care nu iau “proba de dublu foarte în serios”. “Pare ireal”, a spus ea despre faptul că împreună cu Ruse a ajuns în semifinale.

„Suntem în semifinale, despre ce vorbim. E greu, normal, nu pot să joc cu mama mea. Au multă experiență. N-am eu degete la mână câte Slamuri au ele. Dar și pentru noi e o motivație foarte mare. Pentru că jucăm bine,” a mai spus Gabriela Ruse pentru treizecizero.ro.

Perechea Ruse/Kostiuk şi-a asigurat un cec de 210.000 de dolari australieni şi 780 de puncte WTA la dublu, iar în semifinale vor întâlni principalele favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, care sunt deţinătoarele titlului la Melbourne și au împreună șase trofee de Grand Slam.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News