VIDEO FOTO Imaginile unui desant politic esuat. Gabriela Firea vorbeste in sala goala a Consiliului Local Sector 1

Luni, 08 Februarie 2021, ora 16:08
15609 citiri
VIDEO FOTO Imaginile unui desant politic esuat. Gabriela Firea vorbeste in sala goala a Consiliului Local Sector 1
Foto: Facebook/ Primaria Sectorului 1 (captura)

Cinci parlamentari social-democrati, in frunte cu fostul primar PSD al Capitalei, senatoarea Gabriela Firea, au participat luni, 8 februarie, la sedinta Consiliului Local Sector 1. O sedinta extraordinara, care a fost convocata vineri de PSD, avand ca obiect anularea hotararii CL-ul prin care patru spitale din Sectorul 1 au fost trecute in administrarea unitatilor sanitare.

O sedinta care a fost boicotata de consilierii USR-PLUS, PNL si PMP, asa ca Gabriela Firea a tinut un mic discurs doar in fata consilierilor locali PSD si a celor care o insoteau. Totul a durat mai putin de 5 minute, potrivit inregistrarii sedintei CL. Ulterior, ea a postat 2-3 fotografii pe Facebook si s-a intors in fata Primariei Sectorului 1, unde a facut mai multe declaratii politice.

Imaginile postate de fostul primar arata sala goala. In inregistrarea sedintei, postata pe pagina de Facebook a Primariei, se arata cum deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, inregistreaza cu telefonul discursul Gabrielei Firea.

Foto: Facebook/ Gabriela Firea

"Desantul" social-democrat a fost format din senatorii Gabriela Firea si Daniel Zamfir- sotul prezentatoarei Oana Stancu de la Antena 3 si din deputatii Oana Florea- fost sef al organizatiei Facias- infiintata de Dan Voiculescu, Dan Cristian Popescu- fost viceprimar PNL al Sectorului 2 si Carmen Mihalcescu.

Gabriela Firea, fotografiata de colegii parlamentari.

Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Din "garda" Gabrielei Firea a mai facut parte si noul lider al PSD Sectorul 1, Petre Florin Manole, ex- deputat PSD. El a preluat sefia organziatiei dupa inculparea fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, cercetat de DNA.

Consilieri si parlamentari PSD inainte de a intra in sala CL.

Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anuntat pe pagina ei de Facebook luni, 8 februarie, ca membrii USRPLUS, PNL si PMP au boicotat sedinta de consiliu in care trebuia sa se discute revocarea hotararii de a lasa fara finantare patru spitale mari din Capitala.

"Stimati pesedisti, sunteti ultimele persoane din Romania care au caderea morala sa vorbeasca despre spitale sau despre lipsa finantarii din Sanatate", a scris primarul Sectorului 1.

"Astazi am avut o vizita la Primarie. Un grup de parlamentari PSD in frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regasea in acest grup). De ce au venit? Propaganda si ipocrizie. PSD a convocat vineri o sedinta sa anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec in administrarea unitatilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administratie PSD din trecut cand dna Firea nu lasa pe nimeni in Primaria Capitalei sa participe la sedintele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD in Sala de Consiliu si i-am lasat sa vorbeasca singuri.

Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goala. Pentru ca USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Asadar, ramane cum am stabilit... dna senator. Nu se taie finantarea banilor de la spitale asa cum fals ati declarat.

PS: Stimati pesedisti, sunteti ultimele persoane din Romania care au caderea morala sa vorbeasca despre spitale sau despre lipsa finantarii din Sanatate", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#gabriela firea sectorul, #gabriela firea consilu, #Gabriela Firea PSD , #stiri Gabriela Firea