Grindeanu spune ca o sa o sune pe Firea dupa ce a lansat un nou atac la adresa lui

Joi, 08 Iunie 2017, ora 23:31
4660 citiri
Grindeanu spune ca o sa o sune pe Firea dupa ce a lansat un nou atac la adresa lui
Foto: site PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a transmis premierului Sorin Grindeanu ca nu trebuie sa se bata in carnete de partid, subltiniind ca ea este un "om al dialogului". Si Sorin Grindeanu s-a aratat dispus la dialog, subliniind ca "nu are orgolii".

Schimbul de replici a venit in continuarea atacurilor lansate in ultimele zile de Firea la adresa colegului sau de partid.

"E adevarat, dumnealui ne-a anuntat ca este de 21 de ani in partid si, probabil, a fost o ironie sau o sageata la mine ca sunt de 5 - 6 ani. Eu nu cred ca trebuie sa ne batem in carnete de partid. Eu cred ca trebuie sa ne luptam in proiecte pentru cetateni. (...)

Nu trebuie sa numaram afisele pe care le-am lipit sau anii din carnetul de partid. Mi-as fi dorit ca domnul prim ministru sa transmita un mesaj bucurestenilor in care sa le garanteze faptul ca priveste, nu cu atentie si ingrijorare in mod ironic, ci cu raspundere, cu buna-credinta problemele ridicate de mine, ca ales local, si ca va incerca o solutionare a lor. Atat si nimic mai mult. Nu s-a intamplat acest lucru", a afirmat Gabriela Firea, la Antena 3, citata de Agerpres.

Ea a spus, insa, ca nu este rupta comunicarea intre ea si premier si ca nu s-a luat decizia remanierii sau schimbarii premierului.

"Sub nicio forma. Suntem in continuare colegi, vom fi, asa cum domnul Grindeanu a anuntat ca nu pleaca din partid, nici eu nu intentionez. In continuare putem sa comunicam, sa colaboram. Sunt un om al dialogului. Sub nicio forma nu este rupta comunicarea", a mai spus ea.

La randul sau, premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, ca o va suna pe Gabriela Firea, deoarece nu are orgolii, dar a tinut sa-i transmita ca el discuta cu multi alesi locali, dar niciunul dintre acestia nu au ales sa-i transmita eventualele probleme prin intermediul televizorului.

"Apropo de orgolii, nu am niciun fel de orgolii, dar ca nu vreau decat sa urmez ce ne-a cerut presedintele partidului, Liviu Dragnea, public, ca de la aceste discutii sa ne abtinem. O s-o sun, ca nu am niciun fel de orgoliu. S-o sun pe dna primar general, o respect, nu am niciun fel de problema. Ma intereseaza sa se rezolve aceste probleme pentru Bucuresti si pentru bucuresteni si nu numai", a declarat Sorin Grindeanu la Romania TV, informeaza Mediafax.

El a tinut sa mentioneze ca vorbeste in fiecare zi cu foarte multi primari, cu foarte multi presedinti de consilii judetene si parlamentari.

"Dar niciunul dintre acesti colegi nu au ales sa-mi transmita eventualele probleme prin intermediul televizorului, pentru ca au inteles ca usa mea e deschisa pentru toata lumea, inclusiv pentru doamna Firea. Bucurestiul e foarte important pentru Romania, de aceea cred ca e mai constructiv sa discutam asezat decat la televizor", a adaugat premierul.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Firea Grindeanu scandal , #PSD
Comentarii
Poza hello
hello
rank 5
Excelent ! Isteria firei la enervat si pe psd-istul grindeanu !