Gabriela Firea trage sfori pentru a deveni ministrul Muncii – SURSE

Sambata, 05 Februarie 2022, ora 14:16
6683 citiri
Gabriela Firea trage sfori pentru a deveni ministrul Muncii – SURSE
Gabriela Firea ar ajunge să conducă un minister-mamut FOTO Facebook

Senatorul PSD Gabriela Firea, în prezent ministrul familiei, și-ar dori să preia Ministerul Muncii, în contextul în care liberalii cer demisia actualului titular Marius Budăi, susțin surse social-democrate pentru Ziare.com.

Firea e nemulțumită că ministerul său e de rangul doi și a propus o fuziune cu Ministerul Muncii, pe care să-l preia de la Marius Budăi. Practic, Gabriela Firea ar ajunge să conducă un minister-mamut, care să înglobeze munca (deci pensiile), familia și tineretul. Cel care se opune e liderul PSD Marcel Ciolacu.

”Firea se gândește la prezidențiale. A văzut că e sub Rafila în sondaje și încearcă să obțină mai multă putere în partid și în guvern. Ea a tras sfori și în urmă cu două luni să fie ministrul Muncii, dar a blocat-o Marcel Ciolacu. Asta se va întâmpla și acum. Marius Budăi va pleca de la Ministerul Muncii doar dacă ieșim de la guvernare”, susțin surse din conducerea PSD pentru Ziare.com.

Conducerea PNL intenționează ca la viitoarea ședință a coaliției de guvernare să-i ceară demisia lui Marius Budăi, ministrul Muncii, susțin surse liberale pentru Ziare.com. Motivul: Budăi insistă cu renegocierea PNRR, în timp ce PNL se opune categoric.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, este pe primul loc în topul încrederii, cu o cotă de 39%. Pe locul al doilea este premierul Nicolae Ciucă, în care au încredere 30% dintre cei chestionaţi. Ei sunt urmați, în ordine, de Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Emil Boc şi Sorin Grindeanu, care este la egalitate cu Mihai Tudose din punct de vedere al încrederii, ambii având o cotă de 24%.

Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
E oficial: Pensionarii vor avea bani de Paște. Anunțul ministrului Muncii
E oficial: Pensionarii vor avea bani de Paște. Anunțul ministrului Muncii
Pensionarii pot sta liniștiți, vor avea bani pentru Sărbătorile Pascale. Guvernul a decis joi, 25 aprilie, că pensiile vor veni în avans în luna mai atât pe card, cât și la ușă. În...
#Gabriela Firea, #Ministrul Muncii, #marius budai , #stiri Gabriela Firea