Gabi Firea l-a dat in judecata pe Boureanu si-i cere 500.000 de euro

Joi, 01 Iulie 2010, ora 10:07 5414 citiri

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea l-a dat in judecata pe deputatul Cristian Boureanu dupa ce acesta a acuzat-o ca este amanta fostului premier Calin Popescu Tariceanu, in platoul emisiunii "Stirea zilei". Moderatoarea il acuza de politician ca i-a adus prejudicii morale.

Actiunea a fost depusa la inceputul acestei saptamani la Tribunalul Bucuresti, sectia civila, iar jurnalista ii cere daune de 500.000 de euro deputatului si sa-si ceara public scuze pentru afirmatiile facute, anunta presa centrala.

Gabriela Vranceanu Firea il acuza pe democrat-liberalul Cristian Boureanu ca i-a adus "prejudiciu moral constand in vatamarea drepturilor personal nepatrimoniale, precum dreptul la demnitate, cinste, onoare, buna reputatie, prestigiul persoanei si dreptul la viata privata, produse prin afirmatiile paratului".

Si Antena 3 il acuza pe politician pentru prejudiciul moral produs de nerespectarea dreptului la reputatie si imagine.

Scandal in direct - Boureanu o acuza pe Gabi Firea ca e amanta lui Tariceanu

Suparat ca nu este lasat sa vorbeasca intr-o emisiune difuzata luni, 31 mai, la Antena 3, pedelistul Cristian Boureanu a lansat atacuri asupra gazdei emisiunii, Gabriela Vranceanu-Firea, pe care a acuzat-o ca l-ar avea ca amant pe Calin Popescu Tariceanu si ca e platita cu bani furati.

Nici Gabi Firea nu s-a lasat mai prejos acuzandu-l pe Boureanu ca mananca de la toaleta si s-a imbogatit din bani publici.

Antena 3 il da in judecata pe Boureanu, dupa scandalul cu Gabi Firea

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
INTARATA-I DRACE ! CA SI MIE-MI PLACE !
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5