CTP, despre editorialul in engleza semnat de Viorica Dancila: "Probabil a vazut-o pe Firea cu Jerusalema"

Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 10:18 7640 citiri
FOTO: Arhiva

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o paralela intre postarea in engleza de pe Facebook a Gabrielei Firea, din care reiesea ca inca este la primarie, din cauza contestatiilor care-l impiedica pe Nicusor Dan sa-si preia mandatul, si articolul publicat recent in "Jerusalem Post" de fostul premier Viorica Dancila.

"Uitati-va la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia... Nu se lucreaza in acel birou, nu se lucreaza nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de cand s-au terminat alegerile. Si vine zambind, as spune chiar ranjind, si ne comunica stilul dansei, in limba engleza. Oare de ce in limba engleza? Probabil ca s-a consultat cu doamna Dancila, editorialist (in limba engleza - n.r.) la . Ca doamna Firea dansa Jerusalema acasa, si probabil doamna Dancila a vazut-o cu Jerusalema si a scris la Jerusalem Post un editorial", a declarat Cristian Tudor Popescu, intr-o emisiune televizata.

"Stiti ce, va rog? Doamna Dancila ar trebui invitata de postul Digi24, ca a mai facut-o si dupa ce nu a mai fost premier... S-o mai cheme o data aici. Si stiti ce sa faca? Sa citeasca articolul ala", a adaugat gazetarul, referindu-se la gafele in engleza facute de fostul premier.

Intr-un editorial scris in limba engleza, fostul premier Viorica Dancila (PSD) pledeaza pentru regandirea strategiei UE in relatia cu Rusia, noteaza Digi24.ro. "Europa trebuie sa ia in considerare o noua dinamica cu Rusia, altfel vom continua sa repetam aceleasi greseli", scrie fostul premier.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com